To je to što me zanima!

Ma kakva Meghan! Kate blista, briga ju za tračeve o vojvotkinji

Meghan ima osjećaj da je pojedini članovi kraljevske obitelji gledaju s visine zbog toga odakle dolazi, izjavio je blizak izvor kraljevske obitelji o odnosima Meghan Markle i Kate Middleton
Vidi originalni članak

Od kad su izjavili kako se odriču svojih kraljevskih titula, Meghan Markle (38) i princ Harry (35) napunili su naslovnice brojnih tabloida. Osim odnosa s kraljicom Elizabetom II. (93), životu u Kanadi i financijskim mogućnostima mladog para, mediji su se raspisali i o netrpeljivom odnosu između vojvotkinje od Sussexa i Kate Middleton (38). 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Šuška se kako ove dvije vojvotkinje nisu komunicirale više od šest mjeseci. Novine The Sunday People izbacile su članak u kojem stoji kako se njihov odnos dodatno pogoršao te kako su Kate i Meghan zadnji put komunicirale preko zajedničke grupe na jednoj aplikaciji za dopisivanje. 

- Meghan ima osjećaj da je pojedini članovi kraljevske obitelji gledaju s visine zbog toga odakle dolazi. To je izazvalo mnogo živciranja i učinilo odnose lošim. Kraljevska obitelj mora pronaći način da to riješi i nastavi dalje kao obitelj - rekao je za britanske medije izvor blizak kraljevskoj obitelji. 

Službena stranica vojvode i vojvotkinje od Cambridgea nedavno je na Instagramu objavila fotografiju kad su Kate i suprug, princ William (38) posjetili Pakistan. Na fotografijama par izgleda jako sretno, a neki obožavatelji protumačili su to kao znak da vojvotkinju baš briga što se događa sa njezinom šogoricom. 

- Ona se smije, dok Meghan bježi u Kanadu. Baš nju briga što se događa - samo su neki od komentara. 

POGLEDAJTE ŠTO ŠARIĆ MISLI O URNEBESNOJ ČESTITKI ALEKSANDRA VUČIĆA: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 26112009 22.01.2020.

    Nije lijepo da su u svađi one su obitelj i trebala bi se respektirat..

  • Judita👥 16.01.2020.

    Pa laknulo joj je

  • Case.Axial 16.01.2020.

    Al se ova druga bolje praši...

Komentiraj...
Vidi sve komentare