To je to što me zanima!

Mačak "skinuo" D. Lokina i oboružao se čuvarima

Marko Grubnić s dvojicom tjelohranitelja, perikom i krznom šetao je središtem Zagreba. Krenuo je na reviju kreatorice Ivane Barač u hotel Europa
Vidi originalni članak

Modni Mačak bio je neprepoznatljiv s perikom na glavi, kapom i sunčanim naočalama koje nije skidao cijelu reviju Ivane Barač u zagrebačkom hotelu Europa.
- Sad mi više toliko ne mijauču na ulici - sretan je Marko Grubnić (26) kamuflažom. Periku su izradili prema njegovim mjerama i željama od prirodne kose u salonu Quinte.
- Pratim svjetske trendove. Prirodna kosa mi je frčkava i trebale bi mi dvije godine da mi toliko naraste - objašnjava preobrazbu.
Osim perikom, kojoj je godinama vjeran i Duško Lokin, Mačak se “oboružao” i krznom polarne lisice, o čijoj cijeni ne želi javno pričati, te s dva Lupusova zaštitara: - Oni me prate kad idem negdje.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • ONK 13.11.2008.

    ako pročita ove komentare opet će završit na psihijatriji, znamo kako je osjetljiv

  • Arsenalgirl 13.11.2008.

    joooj.... kak je lepi.... bombonček!!!! (moš mislit....)

  • Tinami 13.11.2008.

    Hoda s tjelohraniteljima jer bi ga u protivnom netko scipelario na ulici. I ja bi ga najrađe, ne zato kaj je peder, nego jer je umišljeni niš koristi preseravator željan naslikavanja, a sve bez trunke pokrića. Mislim, tko je taj lik?

Komentiraj...
Vidi sve komentare