To je to što me zanima!

Mačak u šetnji Rimom nosio čak dvije Chanel torbe koje zajedno koštaju vrtoglavih 70.000 kuna

Mini bijelu Chanel torbicu Mačak je kupio nedavno, kada se privatnim avionom uputio u shopping u Milano. Cijena mini torbe može se pronaći na internetskim stranicama, a ona iznosi vrtoglavih 25 tisuća kuna
Vidi originalni članak

Stilist Marko Grubnić (38) trenutno odmara u Rimu, a s pratiteljima na Instagramu iz prelijepog grada često dijeli omiljene trenutke, mjesta i modne kombinacije. Svoj nadimak Modni Mačak ni ovaj put nije iznevjerio. Odabirom odjeće i modnih dodataka i dalje oduševljava mnogobrojne. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Poznato je da stilist voli dizajnerske komade za koje izdvoji popriličnu svotu. Tako je i Rimom jedan dan prošetao u traper košulji i bijelim hlačama uz koje je iskombinira čak dvije Chanel torbice. 

Naime, mini bijelu Chanel torbicu Mačak je kupio nedavno, kada se privatnim avionom uputio u shopping u Milano. Cijena mini torbe može se pronaći na internetskim stranicama, a ona iznosi oko 25 tisuća kuna.  

No mini torba, po svemu sudeći, nije bila dovoljna za sve potrepštine Grubnića pa je uz nju ponio i veliku vintage Chanel u crvenoj boji. Cijena velike torbe je oko 45 tisuća kuna, što zajedno s malom torbicom daje look od 70 tisuća kuna ukoliko ne zbrajamo remen, hlače, košulju, naočale i natikače koje je imao na sebi. 

Podsjetimo, dizajnerske torbice omiljeni su modni dodatak stilista. U bogatoj kolekciji koju ima su one i brendova Yves Saint Laurent, Bottega Veneta, Christian Dior i druge. 

CHANEL NA SUNCE! Marko na kolačima s Momčilom opet isfurao Chanelovu torbicu, a fanovi viču: 'Prekrasni ste!'

Za Mačka su skupocjene torbice, kako on sam kaže, dobra investicija. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 44

  • eka mala 12.08.2021.

    Jadan,nije ni njemu lako!A ni nama sa takvim tekstovima!Ovo je vijest dana!A gdje mu je dečko?

  • flajsigjelena37 11.08.2021.

    Serator

  • goskaz 10.08.2021.

    Da se bar po Varšavi prošetao danas🤣🤣da ga mali medvjedići uhvate u šetnji

Komentiraj...
Vidi sve komentare