To je to što me zanima!

Machine Gun Kelly o prstenu kojim je zaručio Megan Fox: 'Ako ga proba skinuti, boljet će'

Dva srca na zaručničkom prstenu koji je glumica dobila od Kellyja spojena su trnjem, objasnio je reper. Ako ga Megan pokuša skinuti, to će je zaboljeti, što Kelly povezuje s poznatom izrekom 'ljubav boli'
Vidi originalni članak

Glumica Megan Fox (35) i reper Machine Gun Kelly (31) zaručili su se nedavno u Portoriku, na istom mjestu gdje su se i zaljubili. Video prosidbe podijelili su s obožavateljima na društvenim mrežama, a Kelly je sada otkrio simboliku zaručničkog prstena koji je dao Megan.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

-  Ova dva srca su zapravo spojena trnjem. Dakle, ako ga pokuša skinuti, to boli - objasnio je reper, te dodao da 'ljubav boli'.  Otkrio je i da se prsten može rastaviti i razdvojiti u dva prstena.

Naime, prsten se sastoji od dva kamena, zelenog i srebrnog koji simboliziraju njihova spojena srca. Stigao je ravno iz rudnika, a dizajnirao ga je draguljar Stephen Webster.

- Koncept je da se prsten može rastaviti i od njega se mogu napraviti dva prstena. Kada su zajedno, na mjestu ih drži magnet. Pa vidite kako se spaja? A zatim dvije odvojene suze formiraju srce - pojasnio je Kelly.

-  Znam da je tradicija jedan prsten, ali dizajnirao sam ga sa Stephenom Websterom da bude dva, njezin rodni kamen smaragd i moj rodni kamen dijamant. Postavljen na dvije magnetske trake od trnja koje se spajaju kao dvije polovice istih duša koje tvore nejasno srce. Našu ljubav - zaključio je reper.

NEOBIČNA ZDRAVICA Megan Fox i Machine Gun Kelly se zaručili pa šokirali objavom: 'Pili smo krv jedno od drugoga'

Iako Webster nije otkrio cijenu njihovog zaručničkog prstena, stručnjaci za dijamante procjenjuju da bi mogao vrijediti i do 500 tisuća dolara.

GLEDAJTE NAŠU NOVU SERIJU 'BUKI I TARIK' OD PETKA NA YOUTUBE KANALU:

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 20.01.2022.

    Ah kakva ljubav. Sigurno će trajati.

  • 20.01.2022.

    I ja bih takav prsten 😳

  • Dunja21 20.01.2022.

    Sinovi su sigurno ponosni na tako divnu mamicu :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare