To je to što me zanima!

Macron poljubio ruku Egipćanki, dirnula ga je njezina izvedba

Francuski predsjednik Emmanuel Macron jučer je dobio svoj drugi mandat, što je prvi put da se to dogodilo u posljednjih 20 godina. Operna pjevačica Farrah El Dibany otpjevala je francusku himnu, što je ganulo Macrona
Vidi originalni članak

Emmanuel Macron (44) jučer je produljio svoj mandat kao francuski predsjednik, a pobjedu je proslavio tradicionalno uz himnu domovine. Marseljezu je otpjevala Egipćanka, operna pjevačica Farrah El Dibany (33) koja je svojom emotivnom izvedbom dirnula predsjednika i publiku. Nakon izvedbe, Macron joj je u znak zahvale poljubio ruku na pozornici.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Farrah je nastupila u crvenoj svečanoj haljini, a Macron je za vrijeme njezine izvedbe desnu ruku stavio na srce. Pjevačica je rođena u Aleksandriji, a 2016. priključila se Pariškoj operi, čime je postala prva članica Opere iz arapskog svijeta.

- Čestitam, Francuska! - napisala je Farrah na svom Instagramu i snimila trenutak u kojem je saznala da je Macron predsjednik.

Pored njega je stajala njegova supruga Brigitte Macron (69) koja je isto kao i suprug bila odjevena u tamnoplavo odijelo.

POGLEDAJTE OSMU EPIZODU TARIKA I BUKIJA

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Origano3 28.04.2022.

    Ukro a ne dobio.

  • pokamine28 25.04.2022.

    Nek mu sad Plenki organizira niski prelet rafala koje još nije dobio u znak potpore 🙃

  • bodulic13 25.04.2022.

    Svakoga dana, u svakom pogledu, desnica u Europi sve više napreduje.....hahahahahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare