Show

Komentari 5

Macron poljubio ruku Egipćanki, dirnula ga je njezina izvedba

Macron poljubio ruku Egipćanki, dirnula ga je njezina izvedba

Francuski predsjednik Emmanuel Macron jučer je dobio svoj drugi mandat, što je prvi put da se to dogodilo u posljednjih 20 godina. Operna pjevačica Farrah El Dibany otpjevala je francusku himnu, što je ganulo Macrona

Emmanuel Macron (44) jučer je produljio svoj mandat kao francuski predsjednik, a pobjedu je proslavio tradicionalno uz himnu domovine. Marseljezu je otpjevala Egipćanka, operna pjevačica Farrah El Dibany (33) koja je svojom emotivnom izvedbom dirnula predsjednika i publiku. Nakon izvedbe, Macron joj je u znak zahvale poljubio ruku na pozornici.

POGLEDAJTE VIDEO:

Farrah je nastupila u crvenoj svečanoj haljini, a Macron je za vrijeme njezine izvedbe desnu ruku stavio na srce. Pjevačica je rođena u Aleksandriji, a 2016. priključila se Pariškoj operi, čime je postala prva članica Opere iz arapskog svijeta.

- Čestitam, Francuska! - napisala je Farrah na svom Instagramu i snimila trenutak u kojem je saznala da je Macron predsjednik.

Pored njega je stajala njegova supruga Brigitte Macron (69) koja je isto kao i suprug bila odjevena u tamnoplavo odijelo.

French President Emmanuel Macron and his wife Brigitte Macron arrive at the French national football team training center in Clairefontaine near Paris

POGLEDAJTE OSMU EPIZODU TARIKA I BUKIJA

Najčitaniji članci