To je to što me zanima!

Madonna je kćeri Lourdes za 16. rođendan kupila penthouse

Stan na Manhattanu nalazi se nekoliko ulica dalje od Madonnine kuće i kabala centra. Stan s bazenom i teretanom navodno je platila 60 milijuna kuna
Vidi originalni članak

Madonnina kći Lourdes nedavno je proslavila 16. rođendan. Glazbenica (54) je tinejdžerici na zabavi darovala ključeve luksuznog penthousea. Stan na Manhattanu nalazi se nekoliko ulica dalje od Madonnine kuće i kabala centra, koji Lourdes redovito posjećuje s majkom. Američki mediji nagađaju da je stan s bazenom i teretanom platila 60 milijuna kuna.

- Lourdes je bila oduševljena. Stan će urediti po vlastitom ukusu, a zatim će odlučiti s kime će ga dijeliti i kad će se useliti - otkrio je izvor blizak obitelji za Daily Star.

Iako joj kći još nije punoljetna, pjevačica navodno misli kako je stan u New Yorku savršen dar kojim će Lourdes pokazati koliko joj vjeruje.

Idi na 24sata

Komentari 68

  • julia73 30.10.2012.

    tako i treba baš lipo od nje, taki stan mi za sto života nećemo zaradit. Al tko ima neka kupi, bitno da je pošteno zaradila pa može kako hoće!

  • _petra_ 30.10.2012.

    bolje to nego sise i auto......kao vecina amera

  • sanjar16 30.10.2012.

    Da...malo je možda premlada da sama živi u gradu poput New York-a...al...da je meni Maddonina para,pih, i moja bi djeca imala stanove...nekoliko njih :) !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare