To je to što me zanima!

Madonna je striptizom pružila podršku nesretnoj djevojčici

Nakon što se publici požalila kako ju je rasplakala vijest o djevojčici koju su talibani ustrijelili jer je pisala blog o važnosti obrazovanja, Madonna je izvela striptiz
Vidi originalni članak

To nije ispravan način za odavanje počasti hrabroj Malali. To je jeftin način osobnog promoviranja, samo je jedan od negativnih komentara na Twitteru upućenih na račun kraljice popa koja je u srijedu na koncertu izvela striptiz nakon što je publici rekla kako želi pružiti potporu pakistanskoj djevojčici Malali Yousafzai (14) na koju su talibani pucali u školskom autobusu jer je pisala blog o važnosti obrazovanja.

U sklopu svoje MDNA turneje u srijedu u Staples centru u Los Anglesu, Madonna (53) se na početku nastupa obožavateljima požalila kako ju je rasplakala vijest da je 14-godišnjakinja ustrijeljena.

- Vrijeme je za ozbiljan razgovor. Rasplakala me vijest o četrnaestogodišnjoj djevojčici koja piše blog o odlasku u školu. Talibani su zaustavili njen autobus i upucali je. Shvaćate li koliko je to bolesno i apsurdno? Podržite obrazovanje! Podržite žene. Ova pjesma je za Malalu - rekla je pjevačica prije izvođenja pjesme 'Human Nature'.

Nakon toga je publici okrenula leđa na kojima je pisalo Malala i krenula s izvođenjem striptiza u grudnjaku i gaćicama. 

Ranjena Malala je s 11 godina počela pisati dnevnik za BBC Urdu servis u kojem je opisala život pod talibanskom vlašću. Prije tri godine talibani su zatvorili škole za djevojke, uključujući onu koju je ona pohađala. Nakon što su talibani istjerani, dobila je pakistansko nacionalno odličje za hrabrost, a bila je nominirana i za međunarodnu dječju nagradu za mir. No, od tada je njezin život u opasnosti zbog brojnih prijetnji. Glasnogovornik talibanske islamističke organizacije izjavio je da Malala neće biti pošteđena ni ukoliko preživi jer promiče sekularizam.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • andrea1 15.10.2012.

    Ajme, koliko opomena zbog običnog striptiza na pozornici... bolje da ništa ne komentiram jer ću i ja zaraditi još jednu....

  • tomi07 15.10.2012.

    sve sto mogu reci na ovaj clanak je " jadno dijete, i jadna sva dijeca tamo", zalosno je to kako su u 21 stoljecu ljudi jos zatucani, mogu samo reci TUZNO

  • Sir Crocodile 14.10.2012.

    Bravo za onog tko dijeli ove opomene! Samo naprijed, podjeli svima opomenu! Urednicima i administratorima ovih članaka bi trebalo dat zabranu za pisanje ovakvih članaka koliko ste ne preofesionalni!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare