To je to što me zanima!

Madonna, jesi li dobro? Kraljicu popa zbog ovog su videozapisa usporedili sa izvanzemljcima...

Madonna je nekad bila žustri protivnik plastičnih operacija, a sada bez njih ne može živjeti. Nikada se ne bih podvrgnula estetskoj operaciji. Gadi mi se i sama pomisao da vas netko uspava, ispričala je 2018. godine
Vidi originalni članak

Bijele obrve, prenaglašene jagodice, iskošene oči, pune usne, tako nekako mogli bismo opisati izgled kraljice popa. Madonna (64) toliko se deformirala od silnih plastičnih operacija, da je mnogi uspoređuju sa izvanzemaljcima. No, ona se time, čini se, uopće ne zamara. Objavljuje fotografije, videozapise, kao da se ponosi svojim izgledom. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ovog puta podijelila je snimku na kojoj šalje poljupce, a mnogi su komentirali kako izgleda neprepoznatljivo, potpuno 'zaleđeno'.

@madonna

 

♬ Breakfast - Dove Cameron

U šarenom džemperu te glomaznom prsluku, Madonna dodiruje lice, lagano pleše te šalje poljupce. Tom bi scenom nekada mamila uzdahe, a sada je samo sažalijevaju. 

'Jesi li dobro?', 'Tako sam zbunjen oko Madonninog izgleda', 'Mislim da ovo nije Madonna', 'Pa ti si mali zeleni', 'Nedostaje mi Madonna, ne ova žena. Ne znam tko je ona', 'Tko si ti? Više te ne prepoznajem', pisali su joj fanovi.

Madonna je nekad bila žustri protivnik plastičnih operacija, a sada bez njih ne može živjeti.

U 65. GODINI Madonna 'izašla iz ormara' pa u novom videu priznala: 'Gej sam'

- Nikada se ne bih podvrgnula estetskoj operaciji. Gadi mi se i sama pomisao da vas netko uspava, a zatim napadne nožem kako bi vas uljepšao. Svoju pojavu dugujem genima i zdravom načinu života - izjavila je 2018. godine.

POGLEDAJTE VIDEO: NOVA SEZONA EKSPERIMENTA S ANĐELKOM I RENEOM

Idi na 24sata

Komentari 20

  • kukutre 19.10.2022.

    Vec je naporna vijest sa njom, nekad smo ne voljeli sada bez veze isvodi bjesne gliste! Godine idu i nosimo ih dostojanstveno. Nemozemo izgledati i biti mladi poput vlastite djece!

  • crazy mind 14.10.2022.

    vreme je za istinu, priznajem da sem i ja lezbijka. spim sam sa zenami..... 😯

  • Adrian1 14.10.2022.

    S toliko para lako je biti mlad izvana

Komentiraj...
Vidi sve komentare