To je to što me zanima!

Madonna: Moj brak s Guyem bio je kao zatvor, sputavao me

Osjećala sam se kao zatvorenica. Nisam smjela izražavati svoju kreativnost kako bi on bio u prvom planu, a ne u mojoj sjeni, ispričala je kraljica popa za The Sun
Vidi originalni članak

U braku su bili sedam i pol godina, zajedno imaju 14-godišnjeg sina Rocca i posvojili su Davida (9) iz Malavija. Sedam godina nakon rastave, Madonna (56) je osjetila potrebu da ispriča kako je za nju brak s deset godina mlađim Guyem Ritchiejem bio pravi pakao. 

- Osjećala sam se kao zatvorenica. Nisam smjela izražavati svoju kreativnost kako bi on bio u prvom planu, a ne u mojoj sjeni. Dosta toga što sam ja htjela raditi, on nije odobravao - ispričala je kraljica popa za britanski The Sun.

Pjevačica smatra da su za opstanak svakog braka i veze nužni kompromisi, no, Guy, kaže, jednostavno nije mogao prihvatiti sve što ona jest i što tek želi postati. 

- Potreban mi je muškarac koji me shvaća i koji u potpunosti shvaća što radim. Jedino tako će stvari funkcionirati. Šteta je što me razumiju samo muškarci koji su gay jer se oni ne žele seksati sa mnom - završila je Madonna kojoj nije jasno kako može biti normalno da je Mick Jagger (71) u vezi s 25-godišnjakinjom, ali njena veza s 25-godišnjim Brahimom Zaibatom nikome nije bila jasna ni prihvatljiva.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Iskrena mala 12.03.2015.

    Ona kao žena i majka trebala bi paziti na ponašanje ( bez obzira čime se bavi ) a on je to kao njen muž zahtjevao a njoj očito nije odgovaralo. Samo je zanimljivo kako je uspjela tako dugo biti u zatvoru i koliko se sjećam da kad se od njega rastala da se jedva sama sa sobom sastala ........ toliko o tome da je jedva čekala da izadje iz zatvora

  • nikluk20 12.03.2015.

    pardon, kada ste se rastali? čemu sada ovo? nekon desetak godina opet neki kostur iz ormara? pa koga uopće više to zanima????

  • Epic Flyer 12.03.2015.

    Ma nije ju fermao..

Komentiraj...
Vidi sve komentare