To je to što me zanima!

Madonna molila Lady GaGu da skupa nastupaju, ona je odbila

Pjevačica se požalila fanovima na koncertu u Minnesoti da je Lady GaGa odbila nastupiti s njom. Rekla je da joj takve stvari pomažu da joj karakter bude još jači
Vidi originalni članak

Pjevačica Madonna (54) molila je Lady GaGu (26) da zajedno nastupaju na koncertu u Minnesoti. Mlađa kolegica ju je odbila. Lady GaGa ljuti se na Madonnu jer ju je početkom godine nazvala svojom kopijom. Madonna joj je poručila da ne treba svaku šalu uzimati k srcu.

- Pozvala sam Lady GaGu da pjeva sa mnom, ali je odbila. To je u redu, odbijali su me i prije, takve stvari mi samo pomažu da mi karakter bude još jači - rekla je Madonna obožavateljima na koncertu u Minnesoti.

Madonna je kolegicu optužila da je u svojoj pjesmi 'Born this Way' pokrala melodiju njene pjesme "Express Yourself".

Idi na 24sata

Komentari 51

  • TomicaZovko 31.01.2013.

    LOL! Svi podržavate tu patetičnu Madonnu, baba nek si unajmi sobu u staračkom domu i nek pali sa scene. Očajna krava. ^^

  • Larry Sleaze 10.11.2012.

    I za 10 godina bit će bolja pic*a od Gage!!!! A o muzici neću..stvar ukusa ....

  • LaLaura 10.11.2012.

    Ako je ovo istina bas mi je drago. Madona je arogantna krava. I da,bas je spustila Gagu javno, onako zmijski i podlo. Gaga mi uopce nije draga ali u ovom slucaju je podrzavam. I da znam, Madonna je najuspjesnija pop pjevacica ali mislim da je precijenjena. Imala je srecu sto je pocela u 80-ima i tada i nije bilo mnogo pop izvođaca kao sto ih ima danas. Jer zena ni u cemu nije toliko kvalitetna. Stare pjesme su joj dobre a sve ovo od '00+ je ocaj... Nikad mi nece bit jasno kako i danas ljudi masovno idu na njene koncerte. Da bi vidjeli staru prostitutku kako pokazuje bradavicu? Stara je uspjela, kako,to samo ona zna, svaka cast ali precijenjena je do maksimuma.

Komentiraj...
Vidi sve komentare