To je to što me zanima!

Madonna na crvenom tepihu bez hlača: Pokazivala gaćice

Pjevačica se pojavila samo u kariranom sakou koji je jedva prekrio njezinu stražnjicu. Uživala je u pažnji i odjevnu kombinaciju pokazivala u svim pozama
Vidi originalni članak

Karijeru je izgradila na imidžu kojim je šokirala publiku, a ni s 54 godine pjevačica ne odustaje od onoga što ju je proslavilo. U Metropolitan Museum of Art na Met Gala večeri u New Yorku, Madonna se pojavila samo u kariranom sakou koji je jedva prekrio njezinu stražnjicu, a dok je pozirala, ispod mrežastih čarapa, nazirale su joj se crne gaćice. 

Činilo se da uživa u pažnji fotografa pa je svoju odjevnu kombinaciju pokazivala u svim pozama. Cijelu kombinaciju upotpunila je ružičastim štiklama. Preko stražnjice je omotala lančić s križem, a nosila je i crnu periku. Za bal na kojem su se pojavili brojni poznati, Madonna se s odjećom koju je nosila vratila na početak 90-ih. 

Kad su je novinari upitali koji je bio njezin najbuntovniji trenutak u životu rekla je kako se to mijenja iz dana u dana te iz sata i sat. 

Idi na 24sata

Komentari 118

  • picuskin 08.05.2013.

    Šta znaju balkanci što je svjetska moda.Čude se svemu.

  • peptoran 07.05.2013.

    Matora profuknjača. Križ na guzicu stavila...fuj!! Fasadu motikom s nje strugati, a o botoxu i hijaluronskoj da se i ne govori, faca izgleda ko keramička zdjelica...ili wc-školjka, haha... Baba, ne možeš zaustaviti vrijeme. Što bi rekao naš narod: "Lijepa pamet, nipošto skupa nije.".

  • Freeda 07.05.2013.

    Ovdje mi oodlicno izgleda a sako mi je predobar....

Komentiraj...
Vidi sve komentare