To je to što me zanima!

Madonna nakon Luza našla 'zrelijeg' manekena (24)?

Pjevačica navodno zove prijatelje dizajnere kako bi im rekla da na revije više ne zovu Jesusa Luza. Kraljica popa novu 'žrtvu' je našla u Španjolcu
Vidi originalni članak

Američka pjevačica nije gubila vrijeme nakon što ju je prošlog tjedna ostavio brazilski maneken Jesus Luz (23). Kraljicu popa prije nekoliko dana snimili su u New Yorku kako se intimno druži sa španjolskim manekenom Jonom Kortajarenom (24). Bili su na premijeri filma dizajnera Toma Forda (48), u kojem glumi i Jon.
- Madonna se raspitivala o Jonu i o njegovim budućim gažama kako bi mu pomogla svojim utjecajem u svijetu mode. Pozvat će ga na nekoliko događanja u New Yorku kako bi upoznao prave ljude - otkrio je izvor blizak pjevačici. Dodao je kako je Madonna ljutita što bivši dečko govori da je on nju ostavio, a ne ona njega.
- Bijesna je i povrijeđena. Smatra da joj Jesus duguje jer mu je sredila nekoliko gaža. Sad zove dizajnere i govori im da Brazilca više ne zovu na modne revije - otkrio je prijatelj pjevačice. Nakon premijere filma 'A Single Man' Madonna (51) i Jon otišli su na večeru.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • karter 08.02.2010.

    Predsjedniče 03, svi smo mi zarobljeni u staračkim tijelima!

  • SunTzu 08.02.2010.

    koji komentari komplekasa!!ahhahahahahhahahahahhahaa

  • ZumZumZg 08.02.2010.

    Samo naprijed, uzivaj!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare