To je to što me zanima!

Madonna ne da ocu svoje posvojene kćeri da je viđa

Glasnogovornica pjevačice tvrdi da na papirima male Mercy piše da joj je otac nepoznat jer joj je majka mučno silovana i nakon toga napuštena
Vidi originalni članak

Kraljica popa djevojčicu je posvojila prošle godine  tijekom posjeta Africi. Prvo su nastali problemi s papirima za posvojenje, a zatim se otac malene Mercy (4) pobunio i rekao da ne želi da Madonna posvoji njegovu kćer i odvede je od njega, no pjevačica je uspjela dokazati da je Mercy boljeda bude s njom nego da ostane s vlastitom obitelji. James Kambewa, biološki otac djevojčice, radi kao konobar u Južnoafričkoj Republici. Jako bi volio vidjeti svoju kćer, no Madonna mu to ne dopušta. Njena glasnogovornica tvrdi da u dokumentima djevojčice piše da se ne zna tko joj je otac jer joj je majka silovana i nakon toga napuštena. Kad je rodila Mercy njena je majka imala samo 14 godina, a nekoliko dana nakon poroda je preminula.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • šuma 29.08.2010.

    ma madonna ima pravo ako muški nevalja miči ga

  • Ira27 29.08.2010.

    Kako zgodno sad kad ju je Madonna uzela e sad bi se on igrao tate...kako ljudi nanjuše novce pa to je fantastično. Ne bi mu ni ja dala da je vidi!

  • tajnamoja 29.08.2010.

    Pusti ti to @molin, njena djeca i unuci će živjeti kao lordovi, bolje joj je nego tamo u teškoj sirotinji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare