To je to što me zanima!

Madonna objavila niz golišavih fotki i otkrila bujnu stražnjicu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Pozirala je u raznim pozama dok je na sebi nosila mrežaste čarape te kaput i kapu u vojnom stilu. Jedina odjeća koju je nosila ispod kaputa bilo je donje rublje u kojem joj je guza došla do izražaja
Vidi originalni članak

Madonna (63) na društvenoj mreži Instagram podijelila je nekoliko provokativnih fotografija, a u prvom planu bila je njezina stražnjica za koju obožavatelji vjeruju da ju je pjevačica korigirala implantima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, slavna kraljica popa pozirala je u raznim seksi pozama dok je na sebi nosila mrežaste čarape te kaput i kapu u vojnom stilu. Jedina odjeća koju je nosila ispod kaputa bilo je donje rublje u kojem joj je stražnjica došla do izražaja.

Pjevačica je svoju oskudnu odjevnu kombinaciju prikrila već spomenutim kaputom koji joj je sezao do koljena, a na leđima je debelim zlatnim slovima pisalo 'God Save The Queen'. Prednji dio kaputa bio je ukrašen s nekoliko metalnih gumba i pribadača, koji su podsjećali na vojničke medalje.

- Problemi s automobilom - napisala je Madonna ispod svoje objave, a dodala je i emotikone ključa, čekića, crvenog svjetla i plavog automobila.

Razgolićena Madonna fotografirala se pokraj skupocjenog srebrnog automobila. Pjevačica je na jednoj fotografiji čučnula pokraj kotača automobila, istaknuvši svoje mrežaste čarape i utegnute noge. Svoju plavu dugu kosu isplela je u dvije pletenice koje su istaknule njeno besprijekorno našminkano lice.

Na Instagram Storyju podijelila je fotografije na kojima sjedi držeći predmet koji je nalik križu.

- Pustite Isusa da vozi - napisala je uz fotografije.

Ovo nije prvi put da je svojom objavom na društvenoj mreži šokirala obožavatelje. Tako je ranije, objavila fotografiju sa svojim sinom, a pratitelji su se pitali što se događa s njezinim licem. Nedavno je pozirala i na wc školjci dok joj je dekolte bio prekriven nakitom i krunicama. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'TARIK I BUKI':

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Hibiskus2 30.01.2022.

    Izgleda pomalo smiješno..

  • iiiih 29.01.2022.

    Ova stvarno stavila silikon u guzu?! Rekoh to neka sprdnja bila 😂😂

  • EmmaEmma 29.01.2022.

    Kome je ova guza lijepa🙈

Komentiraj...
Vidi sve komentare