To je to što me zanima!

Madonna otkriva detalje o majčinstvu i o svojoj djeci

Madonna je u braku sa Guyem Ritchijem dobila sina Rocca te su nedavno posvojili Davida iz Malavija. Kćer Lourdes je dobila sa C. Leonom
Vidi originalni članak

"Kraljica popa", Madonna trenutačno se priprema za svoju svjetsku turneju "Sticky&Sweet", ali je našla vremena kako bi sa čitateljima američkog časopisa "Woman&Home" podijelila neke svoja iskustva i detalje iz privatnog života. Madonna (49) otkriva kako je majčinstvo imalo veliki utjecaj na njenu osobnost.
- Kada imate djecu, gledate drugačije na život. Shvatite koliko su čarobna sva ljudska bića. Sebe bih opisala kao discipliniranbu majku. Djeci kažem da sami počiste svoje sobe i uvijek pazim da naprave svoju domaću zadaću - otkriva pjevačica i dodaje kako je kćer Lourdes (12) glavna u kući, ali kako se često dogodi da Lourdes i Rocco (7) spavaju zajedno u istom krevetu. Ističe kako je nedavno posvojeni David (2) trenutačna zvijezda u obitelji te kako ga svi maze i paze. Brak Madonne i redatelja Guya Ritchieja (39) u zadnje vrijeme se našao u problemima, ali se čini kako su sve uspjeli riješiti.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare