To je to što me zanima!

Madonna plesala u gaćama i grudnjaku pa recitirala tekst: 'Jesi li ikad dobio šakom u lice?'

Madonna je na TikToku i Instagramu objavila dva videozapisa. U jednom je ljutito izgovarala nasilne riječi pjesme, dok je u drugom plesala u gaćicama i grudnjaku
Vidi originalni članak

Kraljica popa Madonna (64) na društvenim mrežama objavila je bizaran video u kojem je otvarajući usta ponavljala nasilan tekst pjesme 'Vet', koju izvodi Baby Keema. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Madonna (@madonna)

- Jesi li ikad dobio šakom u svoju jeb*nu facu? Što kažeš, da nisi? Dobro, čekaj - izgovarala je pjevačica u videu objavljenom na Instagramu.

Ubrzo nakon prve snimke, Madonna je objavila sličan video na TikToku. Na pjesmu L$D repera Luclovera plesala je u grudnjaku i gaćicama pokazujući grudi i stražnjicu.

@madonna

 

♬ L$d - Luclover

Podsjetimo, pjevačica je nedavno šokirala pratitelje svojim izgledom. U videu na društvenim mrežama pokazala je lice bez šminke. Naime, pratitelji često Madonnu prozivaju da zbog efekata i Photoshopa izgleda neprepoznatljivo. Iako je mislila da će videom, u kojem izgleda potpuno prirodno, zaustaviti komentare, pratitelji nisu bili oduševljeni.

NESMETANO OTVORILA BOČICU Pratitelji u šoku: Madonna se drogirala tijekom live emisije?

- Zašto ljudi ne mogu prihvatiti da je starenje neizbježno - napisao je ispod objave jedan od njih, koji smatra da Madonna treba prihvatiti da je ušla u 60-te godine. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Coco.Chanel 05.11.2022.

    Tika taka malo sam maka

  • Suncokret🌞 05.11.2022.

    Ovo mene plasi.

  • Fleur A La Rose 05.11.2022.

    OVO je izgmizalo iz mjesta kodnog imena AREA 51.

Komentiraj...
Vidi sve komentare