To je to što me zanima!

Madonna podigla outfit i svima pokazala što joj podiže guzu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Guzu je istaknula dok je teturala po crvenom tepihu u visokim crnim čizmama koje su umjesto pete imale čavle. Grudi su joj se pak prelijevale preko ruba korzeta
Vidi originalni članak

Reći da je šokantno i nevjerojatno što je Madonna (56) na dodjeli Grammyja imala, najblaže rečeno, provokativan outfit, bilo bi jednostavno besmisleno. Od kraljice popa očekivati se može sve, samo ne nešto uobičajeno i 'normalno'. Pjevačica se tako pobrinula da i na 57. po redu dodjeli glazbenih nagrada bude vjerna sebi i svom osebujnom stilu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Crvenim tepihom prošetala je u visokim crnim kožnatim čizmama koje su za petu imale, doslovno, čavao koji je virio iz ostatka cipele. Nezaobilazne mrežaste čarape upotpunila je čipkastim korzetom. Donji dio nije imala, već joj je s ruba korzeta visjelo malo tkanine pa je ostavila dojam da ima haljinicu.

Profimedia

Pjevačici su se grudi cijelo vrijeme prelijevale preko ruba korzeta. Nju to nije smetalo, štoviše, poprsje je pritiskala i podizala rukama kako bi ga što više istaknula. Podigla je Madonna još nešto - stražnji dio svog outfita pa su joj se vidjele crne tange i steznik dizajniran da joj pridržava guzu kako bi bila čvrsta i prćasta.  To je napravila dok je hodala po crvenom tepihu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Idi na 24sata

Komentari 134

  • SickFluf 16.02.2016.

    Boli ju dupe kaj bu ko mislil.

  • WOMANIZER 10.02.2015.

    ženska super zgleda, održava se. to se vidi. a ima i trikova da izgleda bolje, vidim. neukusno je, ali to je ona. zbog toga tu danas i je. pjesma joj je super btw, a i nastup je ok.

  • StjepanValjak 10.02.2015.

    Takovu lijepu predsjednicu bi i mi rado imali kao što je Madona a ne onaj kićeraj s Ponte Rossa

Komentiraj...
Vidi sve komentare