To je to što me zanima!

Madonna pokazala golu guzu i grudi pa se žalila da joj je zima

Iako poznata po vrlo 'specifičnom' odjevnom stilu, Madonna je opet uspjela nadmašiti samu sebe. Naime, u kreaciji u kojoj je došla na Met Galu pokazala je grudi i guzu
Vidi originalni članak

Iako ima 57 godina, izgleda da se Madonna ne misli tako brzo odreći provokativnih odjevnih kombinacija pa tako ni odabir garderobe za Met Galu u New Yorku nije bio iznimka.

Ona je za tu prigodu odabrala nešto što podsjeća na kombinezon u 'bondage' stilu iz kojeg su nimalo stidljivo provirile njene grudi, ali to nije sve. Naime, Madonna je očito odlučila pokazati baš sve svoje atribute pa je tako iz haljine provirila i njena guza, a cijeli 'stajling' upotpunila je visokom čizmama.

Ipak, čini se da su godine uzele danak pa se tako za vrijeme jednog intervjua požalila da joj je ipak malo hladno za stražnjicu.

Podsjetimo, Madonna se ponovo želi zbližiti sa sinom Roccom (15), koji od prosinca živi s tatom, redateljem Guyem Ritchiejem (47). Iako je s bivšim suprugom još na sudu zbog skrbništva, čini se da su ipak našli zajednički jezik.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 144

  • 99roses 04.05.2016.

    što je tu čudno, ona je uvijek bila jedinstvena i posebna, takva je i ostala...

  • 779danai4ure 03.05.2016.

    kako joj neće bit zima kad je zaboravila šal i rukavice

  • japanokinez 03.05.2016.

    Dok vi shvatite da su to sve zatezaći te crne trake, da ih slučajno skine sve bi se srušilo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare