To je to što me zanima!

Madonna priznala: Teško mi je u životu i tužna sam

U prvom intervjuu nakon razvoda od redatelja, pjevačica je ispričala kako joj rad daje snagu da lakše prebrodi krizu kroz koju trenutačno prolazi
Vidi originalni članak

Osjećam se tužno nakon razvoda. Život mi je postao težak, a jedino što me tjera da idem dalje i daje mi razbibrigu je moj rad. Dokaz da sam postigla nešto, priznala je Madonna (50). Ona i redatelj Guy Ritchie (40) prije šest dana na sudu u Londonu potpisali su razvod u samo nekoliko minuta. Bez velike rasprave. Proces će biti gotov za šest tjedana, a pjevačica je zadržala bogatstvo od dvije milijarde i petsto dvadeset milijuna kuna.
- Tijekom razvoda Guy i ja smo i dalje radili. Bilo bi grozno da sam se samo koncentrirala na kraj braka - kaže Madonna.
Prema Guyevoj želji, sinovi Rocco (8) i posvojeni David (3) ostaju s njim u Londonu. Majku će u SAD-u posjećivati vikendima. Kći Lourdes (12) živjet će s njom. Pjevačica je odvjetnicima uručila dosje u kojem dokazuje da joj je bivši pijanac i seksist. Time je željela ubrzati razvod 7-godišnjeg braka. Madonna trenutačno promovira svoj dokumentarac “I Am Because We Are”, koji govori o milijun djece zaražene sidom u Malaviju. Navodno je ostavila ljubavnika bejzbolaša Alexa Rodrigueza (33) jer se nije htio više posvetiti kabali.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • mytzek 25.11.2008.

    Ona jadna i tužna, a vi ste tako brutalni i bezdušni. Ne znate vi kako je to imati sve, a kad to nema dušu... šmrc... zamisli, imaš na zidu 100cm LCD, a teško ti pri srcu.

  • gidu 25.11.2008.

    Hahaha...

  • Ivan_ST 25.11.2008.

    neka neka...nije mi je žao...nek joj pomogne ona njezina sekta zvana Walhala ili kako se to već piše

Komentiraj...
Vidi sve komentare