To je to što me zanima!

Madonna produžila turneju, dolazi i našim susjedima

Pjevačica se s napunjenih 50 godina prvi put u karijeri odlučila produljiti svoju turneju. Na novom popisu koncerata nalazi se i glavni grad Slovenije
Vidi originalni članak

Madonnina "Sticky & Sweet" turneja, koja već sada glasi kao najveća u povijesti jednog solo izvođača, nastavlja se 4. srpnja još jednom serijom koncerata. Madonna će, između ostalog, nastupiti u gradovima u kojima do sada nikada nije nastupila: Werchesteru u Belgiji, Marseilleu u Francuskoj, Hamburgu u Njemačkoj, Oslu u Norveškoj, Helsinkiju u Finskoj, Tallinu u Estoniji i Ljubljani u Sloveniji, a na turneji će se naći i države poput Rumunjske, Mađarske, Srbije i Bugarske, potvrdio je Live Nation. Madonna će ponovno posjetiti Madrid, Gothenburg i Munchen.
-Ovo je prvi put da sam, otkad se bavim ovim poslom, produljila turneju. Jako sam uzbuđena jer ću posjetiti gradove u kojima još nisam nastupila i jer ću ponovno posjetiti mjesta koja volim - kazala je Madonna komentirajući nove datume turneje.
Tijekom 2008. godine, "Sticky & Sweet" turneju vidjelo je više od 2,350.285 fanova u 58 gradova. Turneja je imala rekordnu prodaju ulaznica u svim zemljama, uključujući 650.000 prodanih ulaznica u Sjevernoj Americi, 72.000 ulaznica na Zurich Dübendorf aerodromu, zatim 75.000 ulaznica u Londonu i četiri rasprodana koncerta u New York Madison Square Gardenu. Specijalni gost nastavka turneje bit će Paul Oakenfold.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • angel7 30.01.2009.

    doci ce i k nama za kojih dvadesetak godina...

  • palača 30.01.2009.

    lijepo za nas i hrvatsku...eto mi smo svima k bugari a sad izgleda i gori,,u hr ce doci sa 60 god

Komentiraj...
Vidi sve komentare