To je to što me zanima!

Madonna putuje po svoje drugo dijete u Afriku

Pop pjevačica ima troje djece: Lourdes i Rocca, te malenoga Davida. No, želi ih još. Predala je dokumente za posvojenje i putuje u Malaviju
Vidi originalni članak

Dužnosnik iz socijalne službe u Malaviju potvrdio je da je Madonna  predala dokumente za posvajanje djeteta. Drugi izvor u Malaviju rekao je kako pjevačica idući vikend putuje u Afriku, a njen zahtjev će u ponedjeljak biti na sudu. No, pojavile su se glasine i da Madonna možda neće tako lako dobiti dijete na posvajanje.
- Naša politika jest da ne šaljemo djecu u 'uništene obitelji'. Vijest da je ona povezana s mužem druge žene i da hoda s dvostruko mlađim muškarcem dovodi u pitanje njezinu moralnost - izjavio je viši dužnosnik malavijskog ministarstva žena i dječje skrbi. Madonna ima troje djece: Lourdes i Rocca, te malenoga Davida iz Malavija.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • opera 27.03.2009.

    posvajaju kao da su kucni ljubimci! strasno! ta djeca ne trebaju novac,trebaju ljubav!

  • opera 27.03.2009.

    istina je da je to lijep cin,ali oni posvajaju tu dicu ka da su neke stvari. pa mislim,djetetu se treba posvetit,ona posvoji dite,onda se sluskinja brine za njega,i kad madonni pukne setnja,uzme djete pod ruku i puff ona je majka. i onda ta dica imaju sve a nemaju nista. a soc.sluzba gleda financijsku situaciju. neki parovi godinama cekaju,a ona ga dobije u misec dana jer je ona madonna.

  • slama 26.03.2009.

    ma da bolje bu maloj bilo tam u sirotištu,moš si mislit,otrcano,ali nek mene posvoji...

Komentiraj...
Vidi sve komentare