To je to što me zanima!

Madonna tvrdi: 'Bog me pozvao k sebi kad sam bila u komi...'

Ovog ljeta sam doživjela iznenađenje. Imala sam iskustvo bliske smrti, pričala je Madonna obožavateljima na koncertu
Vidi originalni članak

Iza kraljice popa, američke pjevačice Madonne (65), izuzetno je teška godina. U pripremama za veliku turneju zaustavila ju je teška infekcija zbog koje je završila u induciranoj komi. Iako je bila u životnoj opasnosti,  sada se oporavila i progovorila o teškim trenutcima. Otkrila je da se sjeća razgovora koji je u snu vodila s bogom.

TURNEJA 'CELEBRATION' Fanovi su optužili Madonnu za lažno oglašavanje: 'Kasnila je dva sata, želim novce nazad!'

- Ovog ljeta sam doživjela iznenađenje. Imala sam iskustvo bliske smrti. Da, ne šalim se. Bilo je prilično zastrašujuće. Nisam ništa znala četiri dana jer sam bila u induciranoj komi - prisjetila se pjevačica na svom posljednjem nastupu u Los Angelesu, piše Mirror

Otkrila je i da ju je Bog 'pozvao' no ona je rekla 'ne'. 

- Prilično sam sigurna da mi je Bog govorio: 'Želiš li s nama? Hoćeš li poći sa mnom? Želiš li ići ovuda?' Ja sam rekla: 'Ne. Ne' - pričala je pjevačica. 

Također se zahvalila liječniku Davidu Agusu, koji joj je spasio život. Zahvalila se na strpljenju za 'svoje beskrajno žaljenje' pa otkrila i što joj je savjetovao za oporavak. Preporučio joj je da puno vremena provodi na suncu, jer će to pomoći oporavku bubrega koje je infekcija oštetila. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • jole trancer 09.03.2024.

    I mene Bog posjeti svaki puta kad maznem 4 5 slija

  • ripi123 08.03.2024.

    Jesi sigurna da ti se Bog obratio?

  • mučki_provokator 08.03.2024.

    Da, baš tebe treba.

Komentiraj...
Vidi sve komentare