To je to što me zanima!

Madonni u reklami za D&G izbrisali su 'staračke ruke'

Omiljeni dodatak na slikama joj je crvena kabala narukvica, a bore i naglašene vene na rukama nekim su čudom nestale. Pokazala je bujne grudi
Vidi originalni članak

Pjevačica je još jednom odlučila pokazati kako u borbi s godinama ona uvijek pobjeđuje, ali uz pomoć Photoshopa. Madonna (52) pozirala je za reklamnu kampanju modne tvrtke Dolce&Gabanna. U crnom bodiju s dubokim dekolteom i samostojećim čarapama valjala se po krevetu. Pokazala je bujno poprsje na kojem bi joj mnoge žene mogle zavidjeti. Slikali su je i za kuhinjskim stolom punim hrane. Omiljeni dodatak na svim fotografijama joj je crvena kabala narukvica, a bore i naglašene vene na rukama nekim su čudom nestale sa slika, što se dobro vidi ako se usporede obrađene i neobrađene fotografije. Nakon fotografiranja su je 'obradili' u Photoshopu pa će se s plakata modne kuće smiješiti kao seksi zavodnica, umjesto kao 52-godišnjakinja. U prikrivanju godina sudjelovali su i vizažisti koji su joj namjestili frizuru i našminkali je tako da izgleda mlađahno i svježe.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • SunTzu 01.10.2010.

    za razliku od recimo Bijonse kojoj NE MICU naradjinu koru s dupeta!!!! i ne suzuju noge debele! hahah svasta... od kad postoje reklame i editorijali i retush postoji..Sto je tu cudno!

  • Bleso 01.10.2010.

    Šta ova stonjara glumi s ovim križevima oko vrata?? PUUUJ

  • StrawBee 01.10.2010.

    A brate GRDNA je!

Komentiraj...
Vidi sve komentare