To je to što me zanima!

Madonnin brat: Bila je i ostala prava kuč.., barem je dosljedna

MRZILI SU SE CIJELI ŽIVOT Madonna i njezin brat Anthony svađali su se jer je ona dovodila dečke doma i seksala se, a mlađa braća i sestre slušali su je kako stenje
Vidi originalni članak

Anthony Ciccone (55) izgubio je posao prije godinu dana. Preživljava jer skuplja boce i limenke, prima pomoć od crkve i udruga za beskućnike. Brat svjetski poznate Madonne (53) sad je pijanac i živi ispod mosta. Sestru je posljednji put vidio dok je izlazila iz limuzine i ušla u kino. Nije ga niti primijetila. Tada je otišao u obližnji bar i opio se s mještanima. 

- Da umrem ove sekunde moja obitelj ne bi ni znala da se to dogodilo. Saznali bi za šest mjeseci ako i tada - jadao je Anthony kojem je Madonna platila smještaj u klinici za odvikavanje od alkohola, no to mu nije pomoglo.  

Prisjetio se jedne epizode dok se napušio sa sestrom, Mickom Jaggerom, Davidom Bowiejem i Iggyjem Popom. Svi su zajedno bili u jednom njujorškom klubu. 

Bila je i ostala kuč..

- Ne znam zašto smo seka i ja u tako lošim odnosima, ali nismo se slagali otkad smo bili djeca. Mrzili smo se. Kad smo odrastali bila je kuč.. kakva je i danas - kaže Anthony te dodaje da se Madonni mora priznati barem to da je ostala dosljedna i vjerna sebi. 

- Dok smo bili u srednjoj školi često je znala dovesti doma nekog dečka i seksati se s njim u sobi. Mlađa braća i sestre stajali bi pred vratima i slušali je dok je stenjala, a ja sam morao razvaljivati vrata i izbaciti tipa van - otkriva Anthony te dodaje da mu je Madonna zamjerala kad ju je prekinuo u seksu i rekao ocu koji ju je kaznio zbog toga.

Volio bi razgovarati sa sestrom i imati normalan odnos s njom. Kaže kako mu je čudno što ima toliko novca, a toliko je hladna i bezosjećajna.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • user_62814 30.10.2011.

    i šta on sad očekuje? da će ga madonna pozvat da živi s njom nakon što joj kći pročita da se non stop seksala u srednjoj školi?! platila ti je kliniku, pokušala ti je pomoć ti sam sebi nisi pomogo -.-

  • Lazni Branitelj 29.10.2011.

    umjesto da si nesto naucio od nje ti si se opijajo..ma bjezi gade

  • lovacnabudale 29.10.2011.

    da nije bila kucka ne bi postala najslavnija inajuspjesnija zena showbizza u povijesti, sori rista, a sto je sa ocem je li i on kucka sebicna koja ti pomoci ne zeli

Komentiraj...
Vidi sve komentare