To je to što me zanima!

Madonnin maloljetni sin uhićen je zbog marihuane u ruksaku

ŠTO JE PREVIŠE... Madonnin sin uhićen je jer su u njegovom ruksaku pronašli kanabis. Susjedi su prijavili šesnaestogodišnjeg Rocca jer im je dosadilo njegovo ponašanje
Vidi originalni članak

Susjedima je 'pukao film' kada su nestašnog Rocca (16) uhvatili kako 'se drogira u njihovom otmjenom kvartu'. Kako piše The Sun, policija je dobila dojavu o mladiću koji sjedi na zidiću, a kada su mu se približili, Madonnin sin je nešto brzo bacio. Policajci kažu da su na njegovoj odjeći pronašli tragove kanabisa, a kada su zavirili u njegov ruksak, našli su poveću količinu spomenute droge.

- Rocca znaju svi u kvartu, ali nije poznat po ničem dobrom. Susjedi su više puta primijetili njegovo sumnjivo ponašanje. Ovaj incident bio je kap koja je prelila čašu. Susjedima je dosadilo njegovo ponašanje pa su pozvali policiju - kaže dobro upućen izvor.

Kako mu je ovo prvi prekršaj, maloljetni Rocco neće dobiti policijski dosje već će morati pohađati posebne radionice.

Podsjetimo, nakon devetomjesečne borbe na sudu, Madonna (48) i Guy Ritchie (47) dogovorili su se da Rocco ostane živjeti u Londonu sa svojim ocem. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Zarica 🐬 24.11.2016.

    To ti je ono kad sve ima i sve mu se spruža, od dosade proba zabranjene stvari. A i misli sin sam od madonne niko mi ništa ne može

  • medeki 23.11.2016.

    Mogla bi Madona sina uskoro dobiti natrag, hehe......kod mame se može drogirat koliko hoće !

  • nun-čake brus li, čak noris 23.11.2016.

    Vjerovatno je marihuana mamina

Komentiraj...
Vidi sve komentare