To je to što me zanima!

Madonnin stariji brat Anthony preminuo je u 66. godini

Anthony i njegova obitelj nisu bili u dobrim odnosima, a jednom je prilikom rekao kako nikada nije volio svoju sestru niti je ona voljela njega
Vidi originalni članak

Madonnin stariji brat Anthony Ciccone preminuo je u 66. godini. Vijest o njegovoj smrti podijelio je Joe Henry, suprug Madonnine sestre Melanie Ciccone. 

'NOMIRIRANA ZA NOVO LICE?' Madonna šokirala izgledom na Grammyju , ljudi zgroženi: 'Kao da je stigao imitator, a ne ona'

- Moj šogor Anthony Gerard Ciccone napustio je sinoć ovu zemaljsku razinu. Poznavao sam ga od svoje 15. godine - započeo je Joe, a otkrio je i kako je fotografiju uz koju je objavio vijest, snimio njegov brat Dave Henry.

- Kao što ovdje primjećuje moj brat Dave, Anthony je imao složen karakter, i sam Bog zna - zapleli smo se u trenutcima, kako prava braća i mogu. Ali volio sam ga i razumio bolje nego što sam ponekad bio spreman priznati - dodao je.

NAKON OPERACIJE Madonna se pohvalila kako joj je splasnula oteklina na licu: 'Pogledajte kako sam slatka...'

Madonna i ostali članovi njezine obitelji otuđili su se od Anthonyja koji se godinama borio s alkoholizmom, a povremeno je bio i beskućnik. Neko je vrijeme živio ispred mosta, a za svoj nesretan život krivio je pjevačicu i ostale članove obitelji jer, kako je on smatrao, njih nije bilo briga za njega.

- Ja sam u njihovim očima nula - ne osoba. Ja sam sramota. Kad bih se smrznuo na smrt, moja obitelj vjerojatno ne bi znala niti marila za to šest mjeseci - rekao je jednom prilikom Anthony, a priznao je i kako nikada nije volio sestru Madonnu i kako ona nikada nije voljela njega.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • MarjanaKrstavac 26.02.2023.

    bolje izgleda od nje

  • jeeben radoznale 26.02.2023.

    Kad ce ona doc na red.

  • 26.02.2023.

    Ja znam dvije jednojajčane blizanke koje se grozno ne podnose, da treba ne bi jedna drugoj krv dala, a kao imaju istu DNK!

Komentiraj...
Vidi sve komentare