To je to što me zanima!

Madonnina posvojena djeca plesala i skakutala po ulicama

David je u obitelj pjevačice došao 2006. kada je imao 13 mjeseci, a Mercy James kao trogodišnjakinja 2009. godine. Dotad su bili u sirotištu u Malawiju
Vidi originalni članak

David Banda (7) i Mercy James (7) odlično su se zabavljali dok su se s majkom Madonnom (54) u subotu vraćali iz kabala centra u New Yorku.

Djevojčica je skakutala i plesala po ulici, a David je opušteno trčao. Oboje su bili u bijelom jer kabala svojim sljedbenicima propisuje da u centru budu u toj boji. Madonni njihov ulični “nastup” uopće nije smetao, nego je opušteno šetala kraj njih.Mališani koje je kao bebe posvojila iz sirotišta u afričkoj državi Malawi uskoro će krenuti u osnovnu školu. 

David je u obitelj pjevačice došao 2006. kada je imao 13 mjeseci, a Mercy James kao trogodišnjakinja 2009. godine. Madonna ih je držala daleko od fotoreportera, koji su ih uspjeli snimiti tek nekoliko puta. Kraljica popa ima i biološku djecu. Kćer Lourdes (16) dobila je u vezi s trenerom fitnesa Carlosom Leonom, a sina Rocca (12) u braku s redateljem Guyem Ritchiejem.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Sir Crocodile 13.03.2013.

    Eto djeca su sretna i zdrava i to je najbitnije! :)

  • ajde reci 12.03.2013.

    Ova novinarka je stvarno bez inspiracije ili bez posla.

  • bembara 11.03.2013.

    Čudi me to da nije naslov približno ovakav:sva usvojena Madonina djeca su se na nju otišla pa zbog toga skakuću !! aauuuu u pm ludilo

Komentiraj...
Vidi sve komentare