To je to što me zanima!

Maestro Šutej nepokretan, razmišlja o transplantaciji?

Ivana Šutej suprugovo stanje opisuje promjenjivim. Izjavila je kako je pretprošli tjedan bilo kritično, no sada mu se stanje stabiliziralo
Vidi originalni članak

Ivana Šutej suprugovo stanje opisuje promjenjivim. Izjavila je za Arenu kako je pretprošli tjedan bilo kritično, no sada mu se stanje stabiliziralo. Sepsa mu je prošla i kost mu je malo zarasla, ali već za koji dan može se očekivati pogoršanje situacije, priča supruga maestra Šuteja (58), koji boluje od leukemije. Dodaje kako je Vjekoslav nepokretan te da se o njemu brine jedan od najuglednijih hrvatskih liječnika. Navodno razmišljaju i o trećoj transplantaciji koštane srži. Ivana i Vjekoslav imaju dvoje djece, Emu (6) i Nikšu (3).

Idi na 24sata

Komentari 9

  • slama 17.11.2009.

    nismo NIKAD ni bili svi jednaki uostalom niti nismo .

  • slama 17.11.2009.

    druže tito dobro da te više nema...kakva zla razmišljanja ,čovjek je obrazovan,talentiran ,kulturan i pristojan ima obitelj i smrtno se muči; to ovi kao ti ne razumiju. daj jednom u komentaru isključi svoju politikansku retoriku KPJ.prvi koji se nije pridržavao jednakosti je bio j.Broz,zato ne seri,on je bio jednak na Galebu i na Bledu.

  • loshtip 17.11.2009.

    pa dabome da je povlasten. i drago mi je da je povlasten netko tko je cijeli zivot posvetio i zaradjivao tako da muzikom uveseljava druge ljude. draze nego kad je povlasten neko od nase \"cijenjene\" vlade.

Komentiraj...
Vidi sve komentare