To je to što me zanima!

'Mafia Lady': Zavodnice Rozga i Jerković u kampanji za ELFS

Crna boja je okosnica cijele kolekcije što je modni dvojac ELFS prikazalo u jednom potpuno novom ruhu. Jeleni Rozgi ovoga puta u kampanji se pridružila i Iva Jerković
Vidi originalni članak

ELFS-i su snimili zabavnu kampanju pod nazivom 'Mafia Lady', a Jelenu i Ivu predstavili su u novom zavodničkom svjetlu. Crna boja je okosnica cijele kolekcije, a pomalo drske i odvažne Jelena i Iva na najbolji način i svaka u svome fahu idealno su utjelovile modernu i opasnu zavodnicu.

- Jako smo zadovoljni s ovom kolekcijom jer pokazuju neku novu ELFS energiju kreativnosti i modnog izražavanja. Reakcije naših kupaca su odlične i to je uistinu najveća nagrada našem radu. Nadamo se da ćemo i ovom kolekcijom uljepšati ulice, maturalne zabave i druga događanja. Sretni smo da su Jelena i Iva pristale biti dio nove kampanje i na najljepši način ispričale našu priču i dočarale ELFS 'Mafia Lady' - izjavio je modni dvojac ELFS. 

- Suradnja s dragim Elfsima za mene je uvijek jedno lijepo druženje. Kroz zajednički rad postali smo dobri prijatelji i odlično je kada možete raditi s ljudima koji u potpunosti razumiju vaš senzibilitet i energiju. Elfsi i ja se najbolje razumijemo i upotpunjujemo pa je raditi s njima istinski užitak - rekla je Jelena Rozga. 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • DominikKljajić 09.11.2011.

    lovacnabudale i tisina jeli ti krivo sto nisi kao on i kad pusti kosu trebe su lude za njim znam ga vec 10 godina, lik je caR !

  • haiki 08.11.2011.

    jebo bih ih obje

  • nincheble 08.11.2011.

    Iva je naprosto divna, ima ono nešto glamurozno i seksi, a ova Rozga je već prilično dosadna

Komentiraj...
Vidi sve komentare