To je to što me zanima!

Magazin OK! je prerano 'ubio' Jade, Englezi bijesni

Jadeina majka ostala je u šoku vidjevši da joj je kći već mrtva. Obožavatelji Britanke oboljele od raka traže povlačenje izdanja i ostavku urednice
Vidi originalni članak

Britansko izdanje časopisa OK! u izdanju od srijede odalo je posljednju počast Jade Goody (27), a ona je još živa. Brojne Britance naljutilo je što su na naslovnici objavili i godinu u kojoj je "umrla". Jadeini obožavatelji traže bojkot tabloida, a neki traže povlačenje tog izdanja i ostavku glavne urednice Lise Byrne. Počast Jade su u časopisu navodno odale Kerry Katona, s kojom se Jade vidjela jednom u životu, te starleta Jordan, koja je oboljeloj od raka prigovorila što privatne stvari gura u javnost.
- Taj broj časopisa je proslava Jadeina nevjerojatnog života - kratko su reagirali iz redakcije časopisa OK!.
U međuvremenu Jade i dalje prkosi prognozama liječnika koji su joj početkom tjedna davali nekoliko sati da preživi. Njeni prijatelji otkrivaju da se Jade probudila usred noći i zapjevala.
- Pokazuje koliko je stvarno jaka i odbija pokleknuti. Još pokušava razgovarati sa suprugom, ali ne može dugo ostati budna - izjavio je izvor blizak Jade. Njeni sinovi Freddy (4) i Bobby (5) već su joj napravili čestitke za Majčin dan.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • martinmg42 19.03.2009.

    taj prokleti OK!, u njemu samo prostota ima.....a kažu da je za tten....sramota i užas

  • ICE_MAIDEN 19.03.2009.

    opet vi sa njom ..englezi bijesni ..ma da ..možda per njih ..nju nacija nevoli ..i vise dosta o njoj ...briga me ..

  • Getriba 19.03.2009.

    proslava jadeina nevjerovatnog zivota? sto je to ona nevjerovatno postigla u zivotu? pa koliko ljudi umire od raka i cega sve ne i isto se bore...vise je ona po novinama nego Papa kad je umra..mislim da je njeno vucaranje po novinama krajnje glupo..opet cu ponoviti da me se nebi krivo shvatilo-zao mi je svakog ko je bolestan i umire i kome je tesko..al jebemu granice postoje

Komentiraj...
Vidi sve komentare