To je to što me zanima!

Magija Harryja Pottera vraća se u svijet, stiže i u naša kina

Kakvi su američki čarobnjaci? Kakva čudovišta možemo očekivati? O čemu je film u stvari? Deveti film u svijetu Harry Pottera je napokon dobio detalje koje smo čekali
Vidi originalni članak

Misteriozni novi film J.K. Rowling, deveti u svijetu Harry Pottera, je napokon dobio i malo više detalja. Dosad smo znali da mu je ime ‘Fantastic Beasts And Where To Find Them’ no sad napokon imamo i detalje o glumcima, redatelju i radnji.

themoviedb.org

U filmu pratimo magizoologa Newta Scamandera (Eddie Redmayne), koji početkom dvadesetog stoljeća stiže u New York da bi sa svojom magičnom braćom obranio magični svijet od otkrića. Na putu će mu pomoći Colin Farrell u još neotkrivenoj ulozi i Ezra Miller, Colin Farrell, Ron Perlman, Jenn Murray, Jon Voight, i Carmen Ejogo. Redatelj bi trebao biti  David Yates, koji je režirao Harryja Pottera od petog do sedmog dijela.

WarnerBros

Kako se film zbiva debelo prije zbivanja u filmovima o Harryju Potteru, možemo očekivati i da radnja neće imati nikakvih poveznica s tim serijalom, osim što se zbiva u istom magičnom okružju.

‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’ bi u trebao stići u IMAX i obična 3D kina u studenom 2016. godine.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • ACM_1899 09.11.2015.

    Ja se ponadao novom nastavku Harrya Pottera,a ovo nešto nevezano... Vi i vaši naslovi

Komentiraj...
Vidi sve komentare