To je to što me zanima!

Maja čestitala mužu rođendan, svu pozornost 'ukrao' grudnjak

Ostani točno takav kakav jesi zauvijek, ništa ne mijenjaj. Obožavam apsolutno sve na tebi... Nek ti je sretan, najsretniji rođendan ljubavi moja, napisala je na Instagramu
Vidi originalni članak

Maja Šuput Tatarinov (40) poznata je po tome da na društvenim mrežama dijeli trenutke iz privatnog života, a sada je na Instagramu čestitala rođendan suprugu Nenadu (37).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Golupčići su zaljubljeno pozirali, a pjevačica je privukla pozornost outfitom. Odjenula je donje rublje pa je svu pozornost 'ukrao' crni grudnjak.

- Ostani točno takav kakav jesi zauvijek, ništa ne mijenjaj. Obožavam apsolutno sve na tebi... Nek ti je sretan, najsretniji rođendan ljubavi moja - napisala je.

Objava je u kratkom roku skupila brojne komentare, a jedan pratitelj im je poručio: 'Majin pogled i iskra u očima dok gleda muža, posljednji put sam vidio kod Kolinde i Trampa'.

DRONOVI, PLAKATI, KUBANKE... Šuput slavi godišnjicu: 'Hvala ti što si me tako brzo oženio...'

A koliko se Maja voli skidati, pokazala je nedavno nakon što je pozirala gola u kadi, a grudi je prekrila rukama.

Šuput se sinoć pohvalila kako su ona i partner napokon otišli na večeru u centar Zagreba, a par je nedavno proslavio godišnjicu braka.

- 11.05.2019. Hvala ti za bajku koja se dogodila prije točno godinu dana, hvala ti za bajku koja traje već 365 dana, hvala ti što si me tako brzo zavolio, zaručio, oženio... Sretna ti PRVA godišnjica braka i kao što si mi jutros rekao: 'Još sto pa opet'. Volim te - napisala je tada.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 35

  • MorskiVuk333 28.11.2021.

    Al nebi Bog našao kad je Nenad rođen a baš me zanimalo+??

  • nezanimatekakosezovem 15.05.2020.

    Bitno da je sebe razgolotila i privukla paznju dok je cestitala svom muzu rodjendan... Mogla je normalnija slika pasti, ali znamo zelje kad je u pitanju neka zena.

  • 15.05.2020.

    Mogla mu je čestitat i u 4 oka... 🤮🤮🤮

Komentiraj...
Vidi sve komentare