To je to što me zanima!

Maja: 'Grubnić bi htio da rodim djevojčicu, priprema joj styling'

Maja i Nenad ne skrivaju da često razgovaraju o tome kako bi htjeli postati roditelji. Dok ona želi sina, Nenad želi curicu za koju već imaju i pripremljeno ime, a Marko bi volio da se rodi djevojčica kako bi ju stilizirao
Vidi originalni članak

Pjevačica Maja Šuput Tatarinov (39) udala se za Nenada Tatarinova (34) u svibnju ove godine, a nedavno je rekla kako je u 'friškom' braku normalno planiranje djece te je time potaknula priče o trudnoći.

- Sad mogu biti mama. Konačno sam odrasla - rekla je Maja za Story.hr

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ne skriva da Nenad i ona često razgovaraju o djetetu i da oboje žele postati roditelji. Ipak, ne žele ništa forsirati. Možda naprave bebu kad jednom odu na odmor, kaže Maja. 

Dok Maja želi sina, njezin suprug želi kćer, a našli su i ime ukoliko se ostvari Nenadova želja. Ipak, najvažnije im je da je dijete zdravo, a spol je manje važan.

- Grubnić već priprema styling. Stalno mi govori da će to biti najdizajniranija beba. Njemu bi više odgovaralo da je curica - kaže Maja za koju je stilist Marko Grubnić (37) jednom prilikom rekao da je njegova jedina prijateljica na estradi. Em poslovno surađuju, em se druže i privatno te odlaze na zajednička putovanja. Za svaki nastup joj osmišljava styling i trudi se da Maja ima modnu kombinaciju koju ne može svatko odjenuti. 

- Njegove ideje su fantastične. Srećković je jer ima moju karticu i nema limit pa se može izraziti na svoj način. Naravno, pazimo da ne bude skuplja pita od tepsije - nahvalila je Maja svog prijatelja. 

Kad će se dogoditi trudnoća, još uvijek ne znaju nit se time opterećuju. 

- Nije to sad u kalendaru, nije ta varijanta, nego opušteno. Kad si friško u braku, to radiš normalno - rekla je nedavno Maja. 

 

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Ira27 18.09.2019.

    Ko ce joj je napravit od ova dva...ne mos jednog postenog muskog slozit od oba skupa...

  • OS98netko 18.09.2019.

    Zato sto je on djevojcica pa da se ima s kime druziti

  • lstojcic 18.09.2019.

    Ukoliko ne možeš na WC pogledaj sliku ali budi jako blizu šekreta.Koji je ovo lik .

Komentiraj...
Vidi sve komentare