To je to što me zanima!

Maja iz 'Života na vagi' imala je 138 kilograma u showu, a sad ponosno pozira i pokazuje struk

Kandidatkinja popularnog showa Život na vagi pokazala je novu liniju dobivenu gubitkom više od 40 kilograma. Gubitak kilograma donio joj je novu liniju, ali i očito samopouzdanje
Vidi originalni članak

Maja Milan (25), kandidatkinja pete sezone ''Života na vagi'', na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira u crop-top majici i trapericama visokog struka, a kojima je naglasila svoju novu liniju. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Objava ima čak 2000 lajkova, a neki od pratitelja su ju i pohvalili komentarima poput: 'Svaka čast!', 'Bombetino' i 'WOW'.

- Moj život se sad razlikuje od onog prije jer sam organiziranija, nemam više toliko lufta. Sve mi je po rasporedu – posao, trening i hrana' - nedavno je Maja izjavila za RTL.

Podsjetimo, Maja je tijekom showa izgubila nevjerojatnih 41,4 kila, ušla je u show s 138,6 kilograma.

- Treniram 3-6 puta tjedno, ovisi o volji i obavezama. Naravno da ima dana kad mi se ne da, a osim toga, ja radim fizički zahtjevan posao i to me dosta umara - rekla je Maja.

NAPREDUJE NAKON SHOWA Maja 'okinula' fotku u tajicama, a majicu podigla: Kakav strukić!

- Preko tjedna raspored ovisi o tome kad radim. Kad sam popodne, trening volim odraditi prije posla, a kad sam ujutro, nakon posla. Odem u spizu, uvijek se mislim što ću jesti, što moram ponijeti, ali se desi i da naručim kad ne stignem. Navečer dođem doma i provodim vrijeme sa svojim psima - objasnila je.

 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Lotta22 24.04.2021.

    Niiiiijeeeee viiiiišeeeee liiiiina, pa je saad liiiipa

  • sprangija 24.04.2021.

    Ima strukic al i dalje ima 98 kila jer je krupne građe

  • samo iskreno 566 24.04.2021.

    sto niste stavili onu drugu sliku?gdje se malo bolje vidi?

Komentiraj...
Vidi sve komentare