Show

Komentari 27

Maja 'okinula' fotku u tajicama, a majicu podigla: Kakav strukić!

Maja 'okinula' fotku u tajicama, a majicu podigla: Kakav strukić!

Maja je nakon showa ponosna na svoju liniju i rado je pokazuje na društvenim mrežama. No nedavno je pokazala i kako je izgledala prije 'Života na vagi' kako bi možda nekome postala motivacija za promjene

Maja Milan (25) sudjelovala je u posljednjoj sezoni 'Života na vagi'. U show je ušla sa 138,6 kilograma, a na finalnom vaganju je imala 97,2 kilograma. A nije posustala niti nakon showa te i dalje radi na sebi.

POGLEDAJTE VIDEO: Sanja Žuljević z 24 pitanja

Pokrenula je svoj vlog u kojem je objasnila kako joj je sada važnije izgraditi mišićnu masu nego hoće li izgubiti još 10 ili 20 kilograma. Marljivo trenira, a cilj joj je da bez problema odjene odjeću veličine S. 

Na Instagramu redovito dijeli fotografije svoje transformacije, a pratitelje je naposljetku zadivila nakon što je objavila fotografiju u tajicama i kratkoj majici kako bi pokazala trbuh i sve tanji struk.

Nedavno je pozirala s Mateom Cakić (22), kolegicom iz showa koja je svojevoljno napustila natjecanje. Nastavile su se družiti i nakon što su se kamere ugasile. Tada se prisjetila i kako je izgledala prije 'Života na vagi'.

- Gledam ove fotografije i ne mogu vjerovati da sa ovo ja. Kako se čovjek brzo odvikne i navikne. Smiješno mi je kako tada nisam bila svjesna svoje veličine, da se razumijemo, znala sam da sa pretila, ali meni je to tada bilo normalno, jer sam dugo bila u tom tijelu i navikla sam se - objasnila je Maja pa zaključila:

- Želim da su mi ove fotografije podsjetnik da se više nikad ne vraćam na staro. Ne samo radi izgleda, nego ja sebi ovdje doslovno izgledam i bolesno. Nadam se da ću s ovim fotografijama jednu osobu i motivirati. 

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU PRVOG HRVATSKOG DIY SHOWA ‘PILAJ PO SVOM’:

Najčitaniji članci