To je to što me zanima!

Maja iz Života na vagi priznala: 'Nabacila sam još kila od finala'

Uživala je u showu, puno je naučila o zdravoj prehrani i tjelovježbi. Stekla je i prijatelje s kojima je često u kontaktu. Najviše s čuje sa Zdravkom, Maricom i Antom
Vidi originalni članak

Kandidatkinja pete sezona showa 'Život na vagi', Maja Milan (25) na svom Instagram profilu je odgovarala na pitanja pratitelja, kojih ima više od 11 tisuća.

POGLEDAJTE VIDEO: Majina transformacija

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U emisiju je ušla sa 138,6 kilograma, a na finalnom vaganju imala je 97,2. Znači da je izgubila 41,4 kila. Ipak, sad je ispričala da nije izgubila još kila nego da se malo udebljala. 

- Pa sad nakon blagdana sam nabacila par kila, ali sad idemo dalje. Vratila sam kile - kaže  Maja. Rekla je kako sada jede povrće, žitarice i jogurte, a to prije nije voljela. Prijeći na novu prehranu bilo joj je teško, mnogi gledatelji sjećaju se kako je u showu jedva probala rajčicu, koju dotad nije jela. 

- Bilo je teško i dalje je teško. Težak je to put. Ipak se radi o mijenjanju životnog stila - pojašnjava. Pratitelji su je pitali brine li je višak kože, a ona je odgovorila: 

- Brine me, pogotovo na trbuhu, ali uz trening se može puno napraviti pa ćemo vidjeti hoće li biti potreban zahvat.

Pojasnila je i kako se bila prijavila i u 3. sezonu showa. Iz produkcije su je nazvali, ali otkriva, tada još nije bila spremna.

HRANI SE ZDRAVO Vijoleta pokazala kći pa otkrila da je još mršavila: 50 kg manje

Sada je uživala u showu, svašta je naučila o zdravoj prehrani i tjelovježbi. Stekla je i prijatelje s kojima je često u kontaktu. Najviše s čuje sa Zdravkom, Maricom i Antom. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Popy_1 08.01.2021.

    Dosadni ste s ovim nebitnim likusama...

  • badr hari 07.01.2021.

    papaj dobar tek

  • 06.01.2021.

    "Rekla je kako sada jede povrće, žitarice i jogurte, a to prije nije voljela." Jel moguće da netko izjavi ovo i misli da će netko u to povjerovat?? Kako nešto možeš prije ne voljet pa onda se kao pravit da voliš i samo to jest?? Bože... Bilo bi zanimljivo dal bi dama to naglo zavoljela da to ima *5 kalorija s obzirom na masu kao čokolada, a da čokoladice, keksi kolači imaju kalorija koliko i to što ona sada odjednom voli....

Komentiraj...
Vidi sve komentare