Obavijesti

Show

Komentari 59

Vijoleta pokazala kći pa otkrila da je još mršavila: 50 kg manje

Vijoleta pokazala kći pa otkrila da je još mršavila: 50 kg manje
8

Iako je u finalu emisije 'Život na vagi' ostavila mnoge bez daha, Vijoleta je nastavila raditi na sebi i nakon tog 'velikog dana'. Skinula je nevjerojatnih 50 kilograma i osjeća se fantastično

Kandidatkinja pete sezone showa 'Život na vagi', Vijoleta Taleski (48), aktivna je na društvenim mrežama. Ovih dana na Instagramu se pohvalila fotografijama sa svojom kćeri.

POGLEDAJTE VIDEO: Transformacija Maje Milan

 

Pokretanje videa ...

- Moje sve - istaknula je Vijoleta uz fotografiju s 23-godišnjom djevojkom. Oduševila je pratitelje, kojih ima više od tri tisuće. 

Vijoleta je prije ulaska u show otkrila da se debljati počela nakon trudnoće, a cijelu situaciju dodatno je pogoršala rastava nakon 16 godina braka. To joj je bio veliki stres, a rješavala ga se prejedanjem. Najviše ju je brinulo zdravlje zbog kojeg se nije mogla igrati s unukom kojeg obožava.

U show je ušla sa 120,9 kilograma, a vaga je u finalnoj emisiji pokazala brojku od 76.4 kilograma. Iako je tijekom blagdana vjerojatno na stolu imala razne slastice i delicije, Vijoleta je pazila na prehranu.

Osim toga, otkrila je da je nastavila vježbati i zdravo se hraniti pa sada ima još i manje kilograma nego početkom prosinca kada je prikazana finalna epizoda. Priznala je da je skinula čak 50 kilograma. 

Gledatelji showa ostali su šokirani njezinom transformacijom. 

- Bravo, Viki. Postala si prava manekenka - napisala joj je jedna pratiteljica, a druga se složila pa dodala: 

- Neprepoznatljiva si.