To je to što me zanima!

Maja Jalšovec iz 'MasterChefa': Mislim da će danas biti pakleno u kuhinji i to poprilično pakleno

Četiri žene su u top četiri u popularnoj emisiji. Chefovi, kažu, nitko to nije mogao ni sanjati. Lora je prva finalistica, a večeras će gledatelji saznati tko će joj se pridružiti, a to napustiti show
Vidi originalni članak

Tko će se od tri kandidatkinje koje će danas kuhati u najpoznatijoj televizijskoj kuhinji 'MasterChef', pridružiti Lori Cepetić u polufinalu, saznat ćemo u novoj epizodi MasterChefa. O najboljem jelu odlučit će chefovi koji su kandidatima bili i mentori zadnjih mjeseci – Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović.

FINALNI TJEDAN Leo završio natjecanje u emisiji MasterChef: Toliko si talentiran, rijetko se sreću takvi ljudi

- Mislim da nitko nije ni sanjao da će četiri žene biti u završnici MasterChefa, ali na kraju su neke iz sjene došle i pomutile planove. Svi znamo da su žene snažnije i da puno više toga mogu ponijeti na svojim leđima. To je općepoznato. Muškarac s temperaturom 37,3 je u krevetu i ne izlazi iz kreveta tri dana, a žena nema vremena ni biti bolesna ni imati temperaturu, ni da je boli glava. Pokazale smo to - objašnjava Maja Šabić trenutačno stanje u 'MasterChefu' koje pokazuje da će Hrvatska dobiti MasterCheficu. 

- Matea koja je došla u MasterChef prije nekoliko mjeseci i ova sada su dvije potpuno različite osobe. Kulinarski sam imala ogroman rast, ali i osobno - kaže Matea Alduk dodavši kako je dobra životna lekcija ta da zadrži skromnost. 

- MasterChef me dosta umorio, ali i puno toga naučio. Dao mi je puno stresa, ali i puno ljubavi i sreće i veliku priliku u životu - ističe Maja Jalšovec te dodaje da je njezino kulinarsko znanje sada mnogo veće nego kada je ušla u show.

Ovoga puta replicirat će jelo chefa Melkiora Bašića, koji im je pripremio i slatko i slano jelo od šest komponenti koje su skrivene ispod dva zvona.

- Mislim da će biti pakleno, poprilično pakleno - rekla je Maja Jalšovec.

- Sve jako dobro kuhaju i mislim da od njih možete očekivati lijepe stvari. To su pokazale već puno puta i sigurno neće odustati - uvjerena je Lora Cepetić.

Za koga će ovo biti posljednje kuhanje, a tko će s ponosom reći da je izborio ulazak u polufinale, gledatelji će doznati večeras.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Realno123 27.12.2022.

    Evo Melkior danas kuha, ako uopće zna kuhati... Inače lik je kao radio u 96 kuhinja diljem svijeta... Tko se u Hrvatskoj sve probije, majko moja. Kad počne treptati kao da ima propeler, a ne trepavice. Hahaha, rijetko iritantan i fejk lik na televiziji...

  • komentator Luka10 27.12.2022.

    bezveze mi je da netko osigura polufinale zbog jednog jela pa onda nemora kuhati u naredna 3 teška izazova

  • BoljeSutra2022 27.12.2022.

    Ono laprdanje Leu da je mlad i da će on još puno toga postići ovisite mačku o rep.Svjesno ste talentiranom mladom čovjeku produžili put ka uspjehu. Ili ste zapravo samo vidjeli gadnu konkurenciju samima sebi. Ona Maja J,nije trebala biti ni u top 21. Nadam se da Lora ili Maja S pobjeđuju

Komentiraj...
Vidi sve komentare