To je to što me zanima!

Maja je pojačanje na HRT-u: 'Spremna sam za nove izazove'

Veselim se dinamičnom okruženju i jedva čekam zakoračiti u novu avanturu, rekla je Maja koja se prvi put s HRT-om susrela 2010. i 2011. u emisijama vanjske produkcije
Vidi originalni članak

HRT-ov show 'Dobro jutro, Hrvatska' ima novo lice. Uz Davora Meštrovića, Ognjena Golubića, Mirka Fodora, Ljiljanu Vinković, Ivanu Vilović, Zlatu Muck kao voditeljica pojavljivat će se Maja Ciglenečki (31), javlja HRT

Maja je magistrica engleskog i španjolskog jezika i književnosti, a gledatelji su ju već imali prilike upoznati dok se za HRT javljala uživo s brojnih događanja. 

Dok je bila prva godina fakulteta, paralelno je pohađala program za voditelje u elektroničkim medijima. 

- Okušala sam se i u prevoditeljstvu i u marketingu, ali ljubav prema medijima bila je jača - rekla je Maja. 

Zasad su joj najdraža, kako kaže, javljanja uživo za HRT1 u sklopu emisije 'Život je lijep'. Početkom rujna se pridružila ekipi drugog programa Hrvatskog radija. 

- Veselim se što ću prvi put kombinirati radio i televiziju, volim i jedan i drugi medij i smatram da su ovi angažmani došli u pravom trenutku. Spremna sam za nove izazove, veselim se dinamičnom okruženju i jedva čekam zakoračiti u novu avanturu - rekla je Maja koja se prvi put s HRT-om susrela 2010. i 2011. u emisijama vanjske produkcije poput 'ZABA 90 sekundi'. U 'Dobro jutro, Hrvatska' premijerno će voditi 17. rujna. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 12.09.2019.

    lijepa

  • nnjmkd 12.09.2019.

    Uglavnom prije odlaska na posao pogledam prognozu vremena. I to je to. Iritira me činjenica da su javljanja uživo uvijek iz Zagreba, Splita, Rijeke i Osijeka. Nikada iz manjih gradova ili mjesta. Pa nije cijela Hrvatska u ta četiri grada. Meštar, Fodor i Danijela ok. Ali ovi mladi usiljeni i ukočeni. Osim toga nema nekakvih zamjerki. Uostalom, to i je emisija za domaćice i umirovljenike. Dakle, samo lagano.

  • petar10_1 12.09.2019.

    Koliko zvucnih imena otislo sa hrt-a u zadnje dvije godine i koji je razlog? Zasto se bojite otvorit tu temu ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare