To je to što me zanima!

Maja kao najljepša zečica Balkana ide upoznati Hefa

Maju Morales, koja trenutačno radi na pjevačkoj karijeri sa svojim menadžerom Antom Gotovcem, stručni žiri izabrao je za najljepšu zečicu Balkana
Vidi originalni članak

Maja Morales (21), koja se slikala za hrvatski Playboy, po izboru stručnog žirija grčkog izdanja časopisa izabrana je za najljepšu zečicu Balkana.
- Hrvatska je ionako premala za mene. Idem vidjeti svijet, družiti se s ljudima koji su na mojoj razini - rekla je zečica za portal Zagrebancija.com. Zbog toga putuje u Grčku gdje će s još 11 djevojaka iz cijelog svijeta prisustvovati ekskluzivnom partyju te upoznati legendarnog Hugha Hefnera (84).
- To bi bilo super. Stvarno se nadam da ću ga imati priliku upoznati, totalno mi je seksi - rekla je Maja i dodala da se veseli što će se družiti s ljudima njezinog kova. Spavat će, kako kaže,  u najluksuznijem hotelu i imati vojsku stilista koji će se pobrinuti da zablista, tako da na put nije ponijela posebne toalete. Zbog toga je čak odgodila i snimanje spota za pjesmu 'Ante je car', koja govori o njenom menadžeru Anti Gotovcu (41).
- Pa neću valjda zbog nekog spota propustiti priliku da upoznam Hefnera na najluđem partyju na svijetu? U studiju je sve snimljeno, a snimanje spota može se odgoditi na još par dana - objasnila je Morales.

Idi na 24sata

Komentari 80

  • user_46568 18.05.2010.

    Pogledao sam sad slike,nesto mi pišo.

  • razbijač23 18.05.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • gallaz 18.05.2010.

    kai se vi ljudi cudite. . . dobro znamo kak izbori za ljepotu funkcioniraju. . . a maja je u tome majstor i pol. . . siri noge i svijet je tvoj :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare