To je to što me zanima!

Maja Kereš je prva Hrvatica koja je plesala na Grammyju

VRTI BOKOVIMA Nekoć je nastupala uz Severinu i Maju Šuput, a danas živi u Americi i pleše s poznatim američkim reperom Bustom Rhymesom
Vidi originalni članak

Reper Busta Rhymes mi se činio dosta cool, profesionalan i fokusiran na to da odradimo što bolji show, kaže Maja Kereš (29). Riječanka je zaplesala uz Bustu Rhymesa (44) na dodjeli Grammyja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U Los Angelesu živi godinu i pol, gdje se doselila zbog plesne karijere. S američkim glazbenikom odradila je probu prije nastupa, a trema je nestala čim je izašla zaplesati na stage.

Busta Rhymes je upečatljivim nastupom prozvao američkog predsjednika Donalda Trumpa (70) jer osuđuje njegovu politiku s kojom, kako kaže, širi zlo.

- Dok sam ulazila u Staples centar na probu, nisam mogla skinuti osmijeh s lica. Bila sam u nevjerici da ja zaista nastupam tamo, s hip-hop legendama i sudjelujem u tom performansu - kaže Riječanka. 

Riječanka u backstageu Grammyja (prva s desna); s britanskom glazbenicom Alunom Francis (dolje, prva s desna)

Plesom se bavi odmalena, a ozbiljnije mu se posvetila prije 10-ak godina. Ipak, Grammy nije njezin prvi susret sa svjetskim zvijezdama. Maja je 2016. snimila glazbeni spot s pjevačicom Fergie (41) za pjesmu 'M.I.L.F.$'. 

- Pojavljujem se i u spotovima Keitha Urbana, Roba Thomasa i dua AlunaGeorge. S duom sam nastupala i na Coachelli te nekim manjim eventima - kaže plesačica. Za britansku glazbenicu Alunu Francis (28) ima samo riječi hvale jer ju je privatno oduševila. Osim njih, nastupala je i uz glumca i pjevača Jussieja Smolletta (34), zvijezdu američke TV serije 'Imperij'.

- U Americi mi je s umjetničkom vizom dopušteno raditi izričito u svojoj plesnoj profesiji. Osim toga, volim jogu, crtati i slikati te čitati knjige - kaže Maja. Riječanka je aktivno uključena i u vođenje Plesnog Centra K2K u Rijeci, čija je suosnivačica. 

Maja bi voljela nastupati s Justinom Timberlakeom i Pharellom

U Americi živi s dečkom, free ride biciklistom Mislavom Mironovićem (32). Par je u vezi četiri i pol godine, a novi član obitelji im je i dvomjesečni pas Eko. U Hrvatskoj je na nastupima plesala uz Severinu, Maju Šuput, dance grupu E.T., a pojavila se i u spotovima Marka Tolje, Lane Jurčević, Vanne te mnogih drugih. 

- Biti plesač freelancer je stvarno nepredvidiv posao. Radim na tome da ne postoje neispunjene želje, nego samo one koje postanu naša stvarnost - rekla je Maja.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • mrTrobec 16.02.2017.

    Pa ta cura ima jace veze u Americi o nase predsjednice.

  • Der Kommissar 15.02.2017.

    Work dat ass

  • mrTrobec 15.02.2017.

    Nadavala se za to,nije bilo lako

Komentiraj...
Vidi sve komentare