To je to što me zanima!

Maja komentarom nasmijala cijelu dvoranu: 'Sestro, ja sam se udala s 39 i ništa mi ne fali'

Na pozornicu su stigle djevojke iz romskog hip hop benda Pretty Loud kojima je glavni cilj da svojim pjesmama ohrabre žene, pruže im podršku i progovore o problemima. Njihov nastup nikoga nije ostavio ravnodušnim
Vidi originalni članak

Treću emisiju showa 'Supertalent' otvorila je grupa Pretty Loud i nastupom oduševila publiku i žiri koji je na kraju njihove izvedbe imao samo riječi hvale.

POGLEDAJTE VIDEO 

Bend Pretty Loud nastao je u 2014. godini, a glavni cilj im je ohrabriti sve žene, biti im podrška i na svoj način progovoriti o problemima s kojima se žene susreću. Sve djevojke počele su pjevati u sklopu obrazovnog i socijalnog programa nevladinih organizacija GRUBB. 

- Želimo nešto što nama pripada da se osjećamo hrabre i samostalne - rekle su cure i pohvalile se da se među njima nalazi dva para sestara, a da su ostalo prijateljice.

- Nismo u braku, i želimo biti primjer curama u romskoj zajednici - dodale su. 

ZVIJEZDA 'SUPERTALENTA' OTKRIVA Anatacha: U Drnišu nisam imala prijatelje, ali sestra i ja smo sad u domu i tu nam je fantastično

- Ja sam izgorjela od želje da idem gore i skačem s vama, vi se toliko dobro zabavljate, sigurne ste u sve, energiju, nastup, izgled - priznala je Maja Šuput i dodala:

- Sestro, ja sam se udala s 39 i ništa mi ne fali.

- Simpa. Imate apsolutno sve, izgledate svjetski. Pred vama je ozbiljno dobra karijera - komentirala je operna pjevačica Martina Tomčić.

- Predivne ste. Moćne ste. Vaša poruka ravnopravnosti je super i trebamo ju svi nastaviti širiti - smatra Janko Popović Volarić

NESVAKIDAŠNJI 'SUPERTALENTI' Tatiana hoda po žici, a Goran po vatri: Zapalio je čak i pozornicu!

Djevojke se u svojim tekstovima bave problemima poput dječjih brakova te neravnopravnosti žena i muškaraca, a jedan od najvećih uspjeha koje su postigle je sudjelovanje na festivalu 'Žene svijeta u Londonu'.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • brajda 11.10.2021.

    Ovo već postaje degutantno! Žena naprosto izgleda užasno.

  • Suncokretic 11.10.2021.

    Zasto su ove djevojke prosle? Molim neka mi netko objasni...

  • Maestral1990 11.10.2021.

    Ona živi u nekom paralelnom, plastificiranom, photoshopiranom univerzumu. Tamo je sve divno i krasno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare