To je to što me zanima!

Maja Lena kao 'Baka Mraz' vas zove na Badnjak u Hemingway

Prepustite se čaroliji u Hemingway baru u kojem vas, ukoliko rezervirate stol, očekuju fine plate, sjajna domaća i strana glazba kao i prigodna dekoracija kluba
Vidi originalni članak

Event managerica zagrebačkog kluba Hemingway, Maja Lena Lopatny, povodom Božića pozirala je poput "Santa djevojke". Crvena joj boja sjajno pristaje. U zanosnom božićnom izdanju uoči Badnjaka, poziva vas sve na tradicionalan doček Božića koji se svakog Badnjaka već po jedanaesti put održava u noćnom klubu na Tuškancu.  

- Očekuje Vas blagdanski ugođaj i prigodna dekoracija kluba. Svakog gosta koji rezervira stol, počastit ćemo finim platama, 2 floora i domaće i strano, za svakog ponešto. Prednost Hemingwaya je što je jedini klub u gradu koji za Badnjak ima 2 floora, tako da bude za svakog ponešto. Na katu očekujte 100% domaće, dok će Attractive floor biti rezerviran za R'n'B, House i božićne hitove. Meni paše zagrijavanje u početku večeri uz stranu glazbu, ali kasnije, kad atmosfera 'zakuha', volim zaplesati i zapjevati uz popularne domaće hitove - rekla je Maja Lena. 

Prepustite se Božićnoj čaroliji u Hemingway baru. U galeriji fotografija, možete vidjeti kako je bilo za Badnjak prošle 2012. godine. Za dodatne informacije i rezervacije stolova zovite 098 980 5000.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • black_cat 24.12.2013.

    koliko ima stupnjeva vani??? zijev zijev

  • 23.12.2013.

    neka hot Baka Mraz.. joj već mi je dosta tog Hemingwaya... kao da je on jedini birc/klub u Zg..

Komentiraj...
Vidi sve komentare