To je to što me zanima!

Maja Lena Lopatny pozirala je u bikiniju: Oduševila je figurom...

'Nabacila' je sunčane naočale te je raspustila kosu. Naglasila je vitku figuru i preplanuli ten, a mnogima su pažnju privukli njezini atributi. Društvo joj pravi prijateljica Kristina
Vidi originalni članak

Kći glumice Mije Begović (57) i bivšeg vaterpolista Ronalda Lopatnyja (76), Maja Lena Lopatny (29), već nekoliko godina živi i radi na Korčuli. 

Trenutačno uživa u ljetnim radostima, a sada je pratitelje na Instagramu 'počastila' s nekoliko fotografija na kojima pozira u vrućim hlačicama i badiću.

Društvo joj pravi prijateljica Kristina s kojom se fotografirala. Djevojke su pozirale na gliseru, a Maja se razodjenula u bijeli bikini.

'Nabacila' je sunčane naočale te je raspustila kosu. Naglasila je vitku figuru i preplanuli ten, a mnogima su pažnju privukli njezini atributi.

PREKRASAN POGLED Maja Lena Lopatny definitivno ima najseksi fotografije s mora

'Zaradila' je brojne komplimente, a jedan obožavatelj joj je napisao: 'Pa sad neka mi netko reče da nema anđela na zemlji'.

Inače, Maja je marketinška stručnjakinja koja se bavi promocijom jednog resorta na Korčuli.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • Trump Jong Un 26.08.2020.

    Lijepa cura al nisam siguran da već ima 29 kako piše ?

  • marija Matosevic 26.08.2020.

    Cer Dikana sa pokojnon Enom Begovic ljepsa nego od Lopadnog sto je ,istinaje istina prelijepa djevojka ovoa je previse izreklamirana i potrosena

  • Judita👥 26.08.2020.

    Zgodna

Komentiraj...
Vidi sve komentare