To je to što me zanima!

Maja Lena: Sad izgledam puno bolje jer sam se preoblikovala

Kći Mije Begović kaže da tijekom snimanja 'Survivora' nije smršavjela jer joj vaga i dalje pokazuje isto, no tijelo joj se preoblikovalo pa izgleda bolje nego prije showa
Vidi originalni članak

Ava Karabatić (23) otvoreno je rekla kako se nada da će se u reality showu zaljubiti strastveno kao Marijana Čvrljak i Nikola Nemešević u 'Big Brotheru'. Kći Mije Begović (49) nije pričala o ljubavi, no čini se da se upravo ona zaljubila u 'Survivoru', piše Tportal. Maja Lena Lopatny (20) nije htjela potvrditi je li se tijekom snimanja showa zaljubila, rekla je tek kratko da nema komentara. 

Maja kaže kako se najviše družila s Avom i Aleksandrom Grdić te s mamom. Ipak, kaže, uglavnom se družila s dečkima, najviše s Milanom i Ognjenom. Nakon boravka u divljini Kostarike Maja nije smršavjela, ali se, kaže, preoblikovala. 

- Sve nekako bolje izgleda. Vidjet ćete kako izgledam na početku i na kraju - kaže Maja te dodaje da je zbog 'Survivora' postala psihički jača i shvatila da može bez svega i svakoga. 

Idi na 24sata

Komentari 120

  • davorasi 14.12.2012.

    aaaa kakova si,dočeš šira nego mater

  • nelly sb 11.10.2012.

    prava ljepota manekenki,misica,pjevaljki što naših što srbskih se u survivoru pokazala u punom sjaju..bez cenzure,šljokica,ekstenzija kose,trepavica,noktiju,šminke,potpetica,uskih haljina iz kojih ispadaju prenapumpane sise..djevojke su pokazale da su i obične žene domačice,dijevojke sa sela iz grada i u svom najgorem izdanju puno ljepše od njih glasovitih ljepotica.

  • goca-70 13.08.2012.

    izgledas bolje kad ulozis u sebe iljadu eura..nokti,frizura,pedikure,manikure,depilacije,extenzije...brate mili meni je ona kad je prirodna nula.vidio san na survivoru,usla je lipa.drugi dan ništa..svak je lip kad puder stavlja lopaton

Komentiraj...
Vidi sve komentare