To je to što me zanima!

Maja Lena: Svi griješimo, već sam jednom oprostila preljub

Maja Lena Lopatny u intervjuu za Red Carpet izjavila je da bi oprostila preljub i priznala da je to već napravila. Zaključila je da svi imaju pravo na greške
Vidi originalni članak

Studentica novinarstva trenutačno nije u vezi, živi sama i vodi emisiju 'Želje i pozdravi' na TV Jabuci.

- Oprostila bih preljub, oprostila sam već i više nisam s tom osobom. Tata mi je dao najbolji savjet, a to je bilo: što jednom pukne, puknut će opet i tko te jednom povrijedi učinit će to opet. Mislim da bih oprostila, svi imamo pravo na greške, izjavila je Maja Lena Lopatny (21) u intervjuu za Red Carpet

Dodala je da nikada ne bi bila u vezi samo zbog veze.

- Kriteriji su da mora biti dobra osoba, poštena, moralna, imati smisla za humor... Fizički izgled tu nije uopće važan, na prvu moraš kliknuti s nekim, ali kasnije to uopće nije važno. U bilo čemu što radim dajem se sto posto - rekla je. 

Komentirala je da su je par puta u životu razočarale bliske osobe.

- Na prste jedne ruke mogu nabrojati bliske osobe, ostalo su moji poznanici. U svima pokušavam vidjeti samo dobro. Lako zaboravim i opraštam. Čovjek se uči na svojim greškama. Definitivno više vjerujem ženama, imam predivnih prijatelja oko sebe i na njih sam neopisivo ponosna, takvih prijateljstava je jako malo danas - rekla je i zaključila da su joj roditelji prvenstveno prijatelji s kojima razgovara o svemu.

Voditeljica često stavlja svoje statuse i fotografije na Facebook.

- Sebe ne smatram celebrityjem, ja sam studentica novinarstva koja radi javan posao i ima slavne roditelje. Svi imamo dozu narcisiodnosti u sebi, pa eto imam je i ja - zaključila je kći glumice Mije Begović i poduzetnika Ronalda Lopatnyja.

Idi na 24sata

Komentari 92

  • lelika 19.12.2012.

    daj mala ne s....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • nives nivea 19.12.2012.

    ona ce ove sve komentare vidjet i reci ce boli me briga

  • Viktorija0107 18.12.2012.

    Dok je bila mala ,bila je slatka djevojčica ,a sad što reći nego ,kakva mater , takva kći.........

Komentiraj...
Vidi sve komentare