To je to što me zanima!

Maja Morales: Odbila sam ponudu grčkog milijardera

STARLETA U USPONU: Na Playboyjevoj zabavi u Grčkoj tamošnji milijarder Maji Morales ponudio je krstarenje na njegovoj jahti, ali ona ga je odbila
Vidi originalni članak

Grci su nedavno Maju Morales (21) proglasili najseksepilnijom zečicom Balkana. Pozvali su je na Playboyevu zabavu u Atenu. Tamo je s grčkim djevojkama, za koje kaže da uopće nemaju bujne grudi, tulumarila četiri dana.
- One su bile oduševljene mojim silikonima pa su me stalno pipkale - kroz smijeh se prisjetila Maja. Starleta kaže da se uz velike količine šampanjaca dobro zabavila. Iako joj je laskala ponuda grčkog milijardera, odbila je krstarenje na njegovoj jahti.
- Ovog ljeta ću ipak posjetiti Hugha Hefnera (84) u Americi - istaknula je Maja, koja bi se rado kod osnivača Playboya i preselila. Dok za većinu starleta kaže da su moralne i dobre djevojke, sebe drukčije doživljava.
- Ja sam ipak DeMorales - kroz smijeh je rekla Maja.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • Zeljk0 29.05.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • merien1990 29.05.2010.

    poznato je svima da su grci općenito ludi za plavušama i da ih smatraju nekakvim idolima zato jer ih tamo nema tako da me ovo uopće ne čudi, i moja baba bi im bila sex simbol samo kad bi bil plava

  • igor19 29.05.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare