To je to što me zanima!

Maja: Novi dečko mogao bi mi biti u Londonu ili možda u Italiji

Pjevačica jedva čeka na jednomjesečni odlazak u Australiju gdje će imati turneju, no ne može se zamisliti da tamo živi. Nakon prekida, kaže da je sretna sama
Vidi originalni članak

Još radim ovaj tjedan i onda idem na godišnji odmor u jednu egzotičnu zemlju. Kupat ću se i sunčati, a kad se vratim u travnju idem na turneju po Australiji, rekla je Maja Šuput na predstavljanju nove kolekcije Marni za H&M. Pjevačica jedva čeka na jednomjesečno odlazak u Australiju, no ne može se zamisliti da tamo živi. Nada se da joj se ni jedan muškarac tamo neće svidjeti jer, dodaje u šali, na takvu daljinu ne bi mogla održavati vezu, a ne bi se ni preselila.

- Sretna sam sama, a novi dečko mogao bi mi biti eventualno u Londonu ili Italiji jer je to blizu i mogla bih vikendima za sat, dva biti u Zagrebu - smije se Šuput  koje je nedavno prekinula dvogodišnju vezu s poduzetnikom Mariom Kovačevićem. Novu kolekciju odjeće došle su pogledati i kupiti Renata Sopek, Indira iz Colonije, Marko Grubnić, Nataša Janjić, Ivana Roščić te brojni poznati. 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • mm2111 12.03.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • 08.03.2012.

    ja sam se zaljubila,,,mac ,mac

  • una222 08.03.2012.

    nikad mi nije bilo jasno zašto netko pravi budalu od sebe.....ovaj "mačak" je unakazio do maksimuma

Komentiraj...
Vidi sve komentare