To je to što me zanima!

Maja 'okinula' fotku u tajicama, a majicu podigla: Kakav strukić!

Maja je nakon showa ponosna na svoju liniju i rado je pokazuje na društvenim mrežama. No nedavno je pokazala i kako je izgledala prije 'Života na vagi' kako bi možda nekome postala motivacija za promjene
Vidi originalni članak

Maja Milan (25) sudjelovala je u posljednjoj sezoni 'Života na vagi'. U show je ušla sa 138,6 kilograma, a na finalnom vaganju je imala 97,2 kilograma. A nije posustala niti nakon showa te i dalje radi na sebi.

POGLEDAJTE VIDEO: Sanja Žuljević z 24 pitanja

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pokrenula je svoj vlog u kojem je objasnila kako joj je sada važnije izgraditi mišićnu masu nego hoće li izgubiti još 10 ili 20 kilograma. Marljivo trenira, a cilj joj je da bez problema odjene odjeću veličine S. 

Na Instagramu redovito dijeli fotografije svoje transformacije, a pratitelje je naposljetku zadivila nakon što je objavila fotografiju u tajicama i kratkoj majici kako bi pokazala trbuh i sve tanji struk.

Nedavno je pozirala s Mateom Cakić (22), kolegicom iz showa koja je svojevoljno napustila natjecanje. Nastavile su se družiti i nakon što su se kamere ugasile. Tada se prisjetila i kako je izgledala prije 'Života na vagi'.

IZ ŽIVOTA NA VAGI Splićanke otišle 'korak dalje': Skinule sve i pozirale na masaži

- Gledam ove fotografije i ne mogu vjerovati da sa ovo ja. Kako se čovjek brzo odvikne i navikne. Smiješno mi je kako tada nisam bila svjesna svoje veličine, da se razumijemo, znala sam da sa pretila, ali meni je to tada bilo normalno, jer sam dugo bila u tom tijelu i navikla sam se - objasnila je Maja pa zaključila:

- Želim da su mi ove fotografije podsjetnik da se više nikad ne vraćam na staro. Ne samo radi izgleda, nego ja sebi ovdje doslovno izgledam i bolesno. Nadam se da ću s ovim fotografijama jednu osobu i motivirati. 

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU PRVOG HRVATSKOG DIY SHOWA ‘PILAJ PO SVOM’:

Idi na 24sata

Komentari 27

  • liliana 21.12.2020.

    Skidaj te pirsinge ,nisu ti više potrebni,valjda si sada psihički dobro kad si izmršavila,ta plemenska obilježja ti ne trebaju.

  • Unicorn10 20.12.2020.

    Boze koliko je nas narod nezadovoljan i prazan. Cura je nesto napravila od svugdje zivota, svaka cast. A vi ako nemate sta lijepo za reci bolje situate. Lako se skrivati iza komentara na portalima, pljubati po ljudima koji nesto rade dok u svojim zivotima ne mozete nista lijepo vidjeti.

  • ponosna slavonija 20.12.2020.

    Nikada mi nije bilo jasno sve te cure koje skinu po 20 ili 30 kila, kada skinu postanu nepodnošljive do tada normalno, kada smršave kao da nešto uđe u njih. I kod nas u kraju ima jedna skinula je 30 kila i sada glavna ofajla u kraju

Komentiraj...
Vidi sve komentare